Vučić: Završetak kule za dve godine

Ostavite komentar


  1. Ruglo Beograda. On stvarno misli da ce neko turisticki dolaziti u Beograd da gleda neke zgrade?!?

  2. Otvorite muzeje, sredite fasade i ulice, vratite osmeh u grad. Manite nas kula vavilonskih i sela Potemkinovih!

  3. "168 metara visok toranj, jedna od najviših evropskih zgrada," – sa tom visinom je posle 150-tog mesta u Evropi, proverite na Wikipediji. Stvarno grandiozan uspeh!

  4. @NIKOLA "Kula ce da bude Turisticka atrakcija Beograda"
    Iz kog razloga bi nekakva kula bila turistička atrakcija? Nije to Pariz, pa da se ljudi popnu na Ajfelov toranj i dive gradu, u pitanju je Beograd, niko neće hrliti ovamo da bi ga gledao iz ptičije perspektive (ako to uopšte bude moguće na toj kuli).

  5. Premijer očigledno krši HTZ propise u gradjevinarstvu!!!Pa kako sme da se švrćka po gradilištu bez šlema???Sam ugrožava sopstvenu bezbednost ili nisu imali odgovarajuću veličinu.Doduše i Siniša Mali,je takodje bio bez šlema,a zna se ispod šlema mozak ne drema…Šta li još smišljaju do 2018.Ko li će barjak na vrh zgrade razviti,možda Goran Vesić?

  6. Milan: Dobro bi bilo da odete na lice mesta i da pogledate šta se tamo radi pa da onda nešto komentarišete. Izgleda da za vas nisu bile ruglo one uđerice koje su se nalazile na tom prostoru , a ruglo su vam velelepni objekti.

  7. Потпуно бесмислена грађевина.Заклања поглед на стари Београд а са зидина Калемегдана заклања Саву.Зградурина без икаквог смисла.Боље да ништа не градимо него овако да набацујемо бетон без смисла.

  8. Логично је претпоставити да на простору овог ужаса од "Београда на води" треба бар десетак година детаљно АРХЕОЛОШКИ ПРЕКОПАТИ ТЕРЕН.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.