Vuković: Ove godine smo ostali kod kuće, sledeće nećemo uveravamo vas

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - potpredsednik Saveza samostalnih sindikata Srbije

Ostavite komentar


  1. Jos dok je radio u Udbi ko pripravnik znao sam i verovo da ce daleko da dogura. Vidi se covek nacitan i izguglovan i sve vidi sta fali radniku. Dobro sad sto nema dana staza u Hali i nikad nije radio u proizvodnji ali nije Ministar Dacic i Presednik AV i sta im fali .

    1. Sumnjivi ste mi. Odakle Vam informacije? Istina, od sindikata nema boljeg zanata.

    2. Smesan covek ovaj sindikalac, i ti bas smesan….cime li on to samo preti svojom nesposobnoscu? Ali dogodine cemo se naljutiti. Cuti bre nisi nizasta . Koga li on samo stiti svojom praznom pricom.

  2. Od poruka,parola i praznih priča se ne živi.Postojalo je sto razlog(a početni je bio Zadon o rad),na koji ste morali i trebali da reagujete,ne formalno,a razna ugrožavanja radnjika i njihovih prava,pa čak i zdravlja,ostali su bez ozbiljnije reakcije i“ tvog“ sindikata.Predlažem ti,kako imaš veliku želju za dogodine,da održite veliki protest sada,odhah po ukidanju vanrednog stanja,kao bi iskazali sva nezadovoljstva(ako smeš?).Jer da ne bude:Crkni konje do zelene trave.

  3. Ekonomsko socijalni aspekt Covid 19 krize potpuno ce ogoliti ove BIA filijale za zamajavenje radnika.

  4. Da li su i ‘sindikalne vođe’ u obavezi da prikažu imovinu?

  5. Bia/orbovic i ostali sindikani sljam sa hotelima stanovima i besnim autima

  6. Naš narod kaže: „Ne lipši magarče do zelene trave!“
    Sledeće godine…. da, da…. neke sledeće nego šta….

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.