Za povišice 35 milijardi dinara

* Prilikom odlučivanja kome će povećati plate država se vodila političkim faktorima i populizmom, tvrdi Milojko Arsić * Vlada je očigledno imala ideju da ujednači plate u javnom sektoru, što se spominje i u obrazloženju zakona
Iz predloga budžeta za 2018. konačno postalo jasno kome će koliko biti povećane plate

Ostavite komentar


  1. Posle nekoliko godina teških reformi napokon smo došli do rezultata tih reformi i sada nas očekuju povećanja plata i penzija. Najveće povećanje će dobiti policajci jer oni najviše rade, i ulažu mnogo truda i rada da bi očuvali mir i stabilnost Srbije.

  2. Nakon politike stezanja kaiša i stabilizacije zemlje, SNS nastavlja sa politikom prosperiteta. Uspešno vođenje zemlje je dovelo do povećanja plata i penzija. Sa ovakvom vlasti napredujemo svakodnevno, na svim reonima!

  3. Moralo je malo da se stegne kais, da bi sada imali ovakva povecanja a ono sto je jos bolje jeste da ce ih biti jos samo polako.Za sve treba malo vremena.Vazno je da smo mi na dobrom putu napretka.

  4. A,…….. pa nismo se tako dogovorili Nikola, Gregi Jokić, Janko. Nema prepisivanja, molim lepo. Gde vam je mašta (prosto lebdi oko vas)? A, gde je tek kreativnost? Dobili ste, za sada, samo "žuti" karton i pazite dobro. Ne može se tako osnovnoučenički pisati komentar u ovom ozbiljnom listu. Ovde je potreban malo viši intelektualni nivo. Da se ovo više ne ponovi!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate? 10

Veliki broj falsifikovanih proizvoda na tržištu: Kako da ih prepoznate?

Sa prazničnim periodom povećava se i potrošnja, čak i za 40 odsto. Nakon poslednjeg otkrića falsifikovanih proizvoda, potrošači će osim o cenama morati da vode računa i o kvalitetu namirnica. Marko Dragić iz Nacionalne organzacije potrošača rekao je za RTS da se može očekivati da je na tržištu u Srbiji veliki broj falsifikovanih proizvoda i da građani koji su ih uočili mogu da ih prijave tržišnoj i poreskoj inspekciji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.