Za završetak Ponikava potrebno 2,5 miliona evra

Izgradnjom aerodroma znatno bi se povećao priliv stranih turista iz zemalja Evrope, a naročito iz Rusije * Nerealne priče da je za okončanje radova potrebno 3,5 miliona evra
Aerodrom u blizini Užica mogao bi biti osposobljen za saobraćaj u toku sledeće godine

Ostavite komentar


  1. Kakve nebuloze. Aerodrom treba izdtai privatnoj kompaniji na 99 godina za tih 2,5 miliona evra, pa neka ljudi rade, ako je to tako potrebna investicija. Svađaju se dva političara koji primaju platu od narodnog poreza i koji takođe bi to da grade narodnim parama. Naravno, i gubitke će pokrivati narodnim parama, a korist će, kao i uvek, imati vrhuška. Naravno, njih dvojica i njima slični su jasni. Šta je sa pismenijim delom ove nacije? Zašto svi ćute kao poslednji bednici i dopuštaju da političari glume dobročinitelje sa našim novcem?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.