Zahvaljujući sredstvima EU, podržali smo zapošljavanje 200 medicinskih radnika

Mikele Telatin, šefica regionalne Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge, o dve decenije rada te organizacije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. EU platila, ova posrednica uzela oko 50% za sebe i zaposlene u UN office u Bgdu, a zdravstvenim radnicima, pretezno zenama, po 300 evradi mesecno. Kao reklama za bezite odavde koliko vas brze noge nose.

  2. Pomogli ste njih 5% a 95% preko veze ubačeno. Treba prvo sa biroa da insistirate da se zaposli kadar a ne taj koji je povlašćen, i već su u ustanovama po ugovoru.

  3. Aloooo, Srbi gde su vam Rusi? Uzimati od Evope, a pljuvati na nju, kriti se u Ruskom narucju zato sto su „sprecili“ da budete genocidni narod, ne ide. Cak i pas zna ko mu hranu donosi.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.