Zakon o potrošačima je jasan: Kakva su prava gostiju splava Fristajler koji je potonuo?

Ostavite komentar


  1. I treba sada svi redom da tuže splav i vlasnika, da svi traže nematerijalnu odštetu od milion dinara. Nikom više neće pasti napamet da tako nešto organizuje. Ali, sve mi se čini da će nekako sa članskom kartom sve to da se zataška.

  2. Samo gosti sa plaćenim ulaznicama tj.oni koji su ih sačuvali. Ostali će morati da dokazuju da bi dobili odštetu

  3. „Pa šta?!“ Pa šta ako je potonuo, nesreće se dešavaju. To niko nije hteo da se dogodi, ali eto, jebi ga, dogodilo se! Da li vam ovaj narativ zvuči poznato? Slušali smo ga u slučaju rušenja u Savamali, pada helikoptera u kom je poginulo više ljudi, ubistva na naplatnoj rampi u Doljevcu, i mnogih drugih nepočinstava za koja niko nije odgovarao. Po ovom modelu, koji se diktira direktno iz vrha vlasti, a znamo ko u tome prednjači, u današnjoj Srbiji ponaša se praktično svako ko može. Bahatost, neodgovornost i pljuvanje zakonu pod prozor kao stil neodoljive lakoće postojanja!

  4. A osiguranju bilo lepo dok je uzimao pare što nisu proverili šta se dešava neka saada plate

  5. Slušali stranci o nezaboravnom dočeku Nove godine u yBG, sad se i uverili!!!

  6. Svi odavno žmure na rad splavova, pa što bi ovaj bio izuzetak. Pojeo vuk magarca.

  7. Ulaznice možda mogu da se refundiraju bez računa, a što ćemo sa 500 miliona neprijavljenih paketića koji su potonuli?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.