Zašto će nas od avgusta više koštati vožnja auto-putem?

Ostavite komentar


  1. Da, da… u SLOniko nece da kupuje vinjete za 15EU. Niti oni, koji bi se vozili 8km. Tako da je prosle godine prodato samo 4.321.979 nedeljnih vinjeta. Jao jao, propast cemo!

  2. Cuj zasto, pa da se alava vlast obdrzava, oni silni autobusi; terevenke; neprekidno drzanje tajnokupljenog (?) „drzavnog aviona“ u vazduhu; silni savetnici i agencije i oni koji su doveli na vlast i za vrat Srbiji. Silno ugradjivanje, silni krediti: kad su dosli zatekli su dug 10,3 milijarde dolara duga, sada je blizu 40 milijardi.
    Gde su 4,5 milijarde evra za 112 hektara za „Beograd na vodi“, gde je JAT, PKB, Galenika, pola Backe, pola Srema; stanovi na Crnom moru…
    Ali, zivimo u „srecnim vremenima“ – sutra ce biti gore!

  3. uz sliku iz 2019.godine, ali sličnost je mala, što verovatno košta…

  4. i pošaljemo u labolarotariju van Srbije, uz projekte izgradnje i rekonstrukcije, kako bi smo saznali da li nas puno košta izgradnja i održavanje puteva ili nepostojanje unakrsne kontrole imovine i prihoda Drobnjaka, njegovih pomoćnika i zamenika, ekonomista, pravnika i inženjera Puteva Srbije, kao i nadzora koji angažuju Putevi Srbije. Da bi monopolisti, poput Puteva i Koridora Srbije loše poslovi neophodno je nepostojanje prvere imovine zaposlenih. Verujem da su pare tu negde, ako nisu na žiro račun firme, onda moraju da se pročešljaju zaposleni, jer putarina je i sada bezobrazno visoka.

  5. Kako se ovaj posteni covek ne seti da poredi cene putarina u srbiji sa Makedonijom? Tamo putarina za oko 200km kosta nepuna 3,5e tj oko 400 dinara sto je nekoliko puta jeftinije nego u srbiji. Pri tom, oni su dobar deo tog autoputa sredili prosle godine i em sto je sada mnoogo kvalitetniji od naseg, em nema radova u sred sezone kao kod nas sto su ona odvratna suzenja gde se skoro svaki dan dogodi neki manji udes, cukanje i sl.
    Nego se covek poredi sa sve zemljama EU, koje su mnogo ozbiljnije sa visim standardom jet naravno nemaju ovakve parazite na vlasti.

  6. Drobnjak, covek za sve vlasti… Sta je potrebno dalje da komentarisem.

  7. Ajd što nas ovaj nesrećni direktor poredi sa zemljama eu ali bar da je otišao na vikipediju da sazna da rumunija i mađarska ne pripadaju balkanu.
    Ko je viknuo megatrend!
    Tišina tamo!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.