Zašto niko neće da kupi Geneks kulu: Visoka cena, zaštićen objekat, bez uslova za hotel ili moderan prostor

Ostavite komentar


  1. Ima ko će da kupiGeneks kulu, ali čeka da je slobodnom pogodbom kupi za „tepsiju ribe“, a onda će u roku od „odmah“ biti skinuta zaštita, promenjeni svi uslovi i prilagođeni kupcu (npr. Milenijum timu ili Jadranu…).

  2. Kao i sve namenski projektovane i zidane zgrade,jeftinije i bolje ju je srušiti i napraviti novu nego preuredjivati.

  3. Moram iskreno da pitam Beogradjane – da li je vama ova zgrada zaista lepa? Kada god dođem u BG meni bode oči – em taj turobni soc-realizam koga je vreme pregazilo odavno, em tako štrči samotno kao neko strašilo…

  4. A zasto ne bi bila prenamenjeja u tzv „socijalne stanove“ koji bi se prodavali po beneficiranim cenama?

  5. Genex kula je pod „zastitom drzave“ od 2021 ? Ko je to odlucio ? Od cijeg je novca kula sagradjena ? Prodaja ce evidentno biti u korist pripadnika aktuelnih vlasti. U to ne treba sumnjati.

  6. Jedina pametna stvar jeste da se napravi studentski Dom I to je to. Kakav hotel sa dve zvezdice I ostale zezancije. Kad bi to uradili isplali bi bas racionalni jer za te pare nema sanse da nadju lokaciju I urade Nov sa toliko kvadrata. Znaci Dom za studente I studentski park ispred I to bi bio potez vredan divljenja.

  7. Postoji mnogo lepsa zgrada, stare zeleznicke stanice, sa kojom nista nije ucinjeno

  8. Da postane studentski dom,pa da se crnogorski stideti tu udome a naša deca da se snalaze kako znaju i umeju.E moja namucena Srbijo

  9. Studentski dom !. Pa gde bi tu studenti susili ves, najbolje osmisljena zgrada koja sluzi studentima je ona ili one zgrade u Studenstkom gradu na Novom Beogradu , a ova zgrada Kula bi mogla da bude drzavna zgrada za iznajmljivanje IT kompanijama . Gore imaju restorna koji bi opet mogao biti drzavni, ako bi se pojavio je visak parking mesta u garazi prodati ih iskljucivo stanarima okolnih zgrada .

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.