Zašto jutros nije bilo mleka u nekim prodavnicama u Beogradu: Da li se čekalo poskupljenje ili je zaista nestašica?

Ostavite komentar


  1. Propast! Posle secera mleko. Sta je sledece? Upropastili su nam poljoprivredu i industrijsku proizvodnju

  2. Kako seješ tako i žnješ.Ima iz EU.naše smo bacali važno da država daje pare li Kongu i ostalima a naša poljoprivreda nek propadne

  3. Pa sta ste očekivali kao da ne znate gde živite sačekajte još malo jesen i zimu pa ćete tek videti zlatno doba

  4. Kako to država kontrolise cene i ne dozvoljava poskupljenja a cena mleka uz Srbije u Srbiji i CG je gotovo ista. Kakva je to struktura cene?

  5. Mleka ima ali ne 2,8% masti i ne po ceni koju je vlada ograničava. Ova Vladina ograničenja će ugusiti proizvođače. Isto kao sa šećerom, za 2-3 godine ga neće biti u domaćoj proizvodnji. Glupi potezi, dole populizam i autokratija!

  6. Krave su se stresirale zbog rata u Ukrajni i daju manje mleka…
    Sram vas bilo proizvođači.

  7. U Tempu u Šapcu nema mleka, u celoj Loznici ne možeš da nadješ litar mleka ni u jednoj prodavnici, nije Srbija samo Beograd

  8. Pročitah pre par dana da je Saudijska Arabija dozvolila uvoz mleka iz Srbije. Eto šta je razlog što nema mleka u Srbiji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.