Zatvara se Glavna železnička stanica

Ostavite komentar


  1. kompletni idioti , iako osetno oslabljeni u tek završenom prelaznom roku, ne miruju . i neće, dok ne razvale sve što može da se razvali .

  2. A sto Nam fali,od jeseni voze kocije od terazija do prokopa,od vuka za prokop rikse,a Sa slavije na platou 150 besplatnih parkiranih bicikla na samoualugu pa okreci pedale gdi ti treba I volja ti….u toku je projkat vracanja otvorenog kanala neimar- sava uz koriscenje nove uspinjace do gl.z.stanice-prokop

  3. Svaki glavni ili veci grad u Evropi ima gl. zel. stanicu u centu grada, neki i dve, uredno uklopljene u arhitekturu. Nasi zatvaraju potrebu i nuzdu Srbije a ne Beoograda kao i istorijski spomenik u centru grada. Poslednji voz je sinoc otisao za Bec uz pesmu A sad adio koju je radnica pustila mimo pravila a sva u suzama dok se iz lokomotive dugo cula sirena. Nadam se da sve to najavljuje i skori odlazak ove SNS ekipe i svite, pre nego sto svi kupimo kartu u jednom pravcu iz ove zemlje.

  4. Dali ovim,,vrednim,,podupiračima,,lidera jevanđelijskog,,zalaganja,, i,,namera ,,imaju pojma šta znače ona rimska slova MDCCCLXXXII,,ILI JE I TO,,POLITČKA FLOSKULA, ZA ,, MRSOMUDE,, TARGETIRANE ZA SVE,,NESREĆNO SKLOPLJENE OKOLNOSTI,, I,,POBEDE,, I POSLE,,,NENĐENIH DĐAKOVA STIROPORSKOG BDENIJ I, ,,GLADOVANJA,Onoga Koji se,,usidrio,,Za,,Zasluge I,,NA DEDINJU S Celom mu,elitnom familijom i BIZMIS,,Elitom,,svega njih 4o,tak, za sada,kakve civilizacija nije,srećom,upoznala,,, O,,Trošku,Nacionalnog ĆUPA,,Nikada skuplji,stiropor ,posebito ako je,,guberatorski,i,,ktitorski ,,iz Bajčetinu, i nikada jeftinijii život, u ,,jevanđelijskom, vučkolendu.. ,Spontano,je,,zaboravljen,šampanjaca da se,,proslavi,još jedna od,vizuja,, ,,reformatiora i,, nekog tamo čak i Ajfela iz naših,,sokaka,,. s položenom kapsulom u,temelje u vodi, ,,investitorkog,,prijateljstva,..

  5. Nisam primetio sa koje ce se stanice povezivati sa metroom.Da ne propadnu kupljene karte.

  6. Beogradska železnička stanica svedok je jednog vremena, arhitekture i kulture. Ovo sa ukidanjem i izmeštanjem je totalno ludo. Kakvi to mozgovi kreiraju ovu politiku?????????

  7. Skoro sve ste uništili u Srbiji Kakvi nas „školovani stručnjaci“ vode, moguće je da i Savu i Dunav uskoro premeste na neko „bolje“ mesto!

Ostavite komentar


Ekonomija

INTERVJU Mario Reljanović: U mnogim mestima u Srbiji radni odnos se posmatra kao redak kapital i pristaje se na sve da se u njemu ostane 10

INTERVJU Mario Reljanović: U mnogim mestima u Srbiji radni odnos se posmatra kao redak kapital i pristaje se na sve da se u njemu ostane

Koliko su prava radnika u našoj zemlji dobro definisana? Zbog čega se u Srbiji ona često krše? Zašto zaposleni i kada su nezadovoljni tretmanom poslodavca ostaju u radnom odnosu, pitanja su o kojima smo uoči Međunarodnog praznika rada razgovarali sa Mariom Reljanovićem, predsednikom udruženja Centar za dostojanstven rad i naučnim saradnikom na Institutu za radno pravo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.