Završen sastanak pijačnih prodavaca i Vučića: „Doza optimizma veća nakon razgovora“

Sledeći sastanak najavljen za sedam dana

Ostavite komentar


  1. Meni alternator ne puni dobro pa ako moze neko da pita Vučka šta kako? Hvala unapred!

  2. Kakve veze ima predsednik sa porezom i fiskalnim kasama? Po kom osnovu se predsednik mesa u sva pitanja vezana za Srbiju? Dok god Djilas i obicni ljudi traze sastanak sa Vucicem, a ne premijerom, skupstinom i parlamentom, pa cak i sudovima, zivecemo u autokratskoj dikaturi zvanoj Vuciceva dedovina, a ne demokratskoj drzavi.

  3. Ha, ha, ha. Znaci vi i slični nama normalnim odredjuje te zivot. Vama predsednik drzave odredjuje da li će neko od vas da ima fiskalnu kasu ili ne. Da li ste ga pitali, da li smete i preko nedelje da se kupate ili samo subotom.

  4. Nama je u ulici slabo osvetljenje, pa ako Vučić može da dođe da pogleda…

  5. Pa ako ne uvedu kase prodavcima koji prodaju:Juzno voce ,raznu prehrambenu robu,neprehrambenu robu onda apsolutno i lokali imaju pravo da izbace kase .

  6. Da se zna ko se pita, kakav bre Mali kakva buranija, Vučko je bog, ne samo iz frižidera, počeće on i iz špajza da izlazi.

  7. Predsjednik prima švercere da ih oslobodi od uvođenja fiskalnih kasa, pa to je zakon. Proizvođaçi ne moraju imati kase i to tako zakon uređuje, šta se predsjednik tu meša

  8. Nakupci i preprodavci, sverceri moraju imati kase.
    Zakon je vec izuzeo Poljoprivredna gazdinstva i njima nisu potrebni, svi ostali izvolite kasu. Na kraju i dosada su prodavci na buvljaku imali kase, to sto je vas mrzi da trazite racun za KENO elektriku pa posle imate problem za reklamaciju, nije problem drzave vec vas i Poreskih kao i carinskih organa, kako je taj Keno izasao iz magacina za kes?

  9. По хиљадити пут доказано,да у Србији постоји само једна институција,а она се зове Александар Вучић.

  10. Koju ekonomiju oni vode. Vece plate, veca potrosnja i poskupljenje goriva za razvoz robe i naravno poskupljenje prehrambenih proizvoda najacih svetskih kompanija,a navalili na pijacne prodavce da ispastaju.

  11. Sta ce on da resi kad ne moze da mrdne od kriminalaca iz Republike Srpske. Sve to treba u srpskoj pohapsiti da Srbiji krene.

  12. Trideset godina krize i inflacije u Srbiji. Sta vise strucnjaci mogu da izmisle sto vec nije bilo.

  13. Zakljucili su verovatno da bi Beograd bio „ekonomican“ treba jos milion stanovnika.

  14. Andrićev venac i njegov počasni stanar odavno su sigurna kuća za svercere,nakupce,dilere,talere i ostale po ovdasnjim merilima vrednosti snadjene profile. Takvi su ga u vecini na tzv izborima ponovno izabrali u istom kontekstu pa onda idite kod svog zastitnika bez blokiranja grada i previse uke i b(r)uke po ulicama.

  15. To je ta burazer ekonomija.Dug do neba,zaduzibanje do neba a ekonomija na nivou 1990,divota.

  16. Svaki zakon ili uredba koje vlada donese je neispitan kako ce se sprovesti i sta ce doneti nazalost umesto da se pre napravi debata sa strucnjacima ili da se pogleda kavi su zakoni koji funkcionisu u drugima zemljama to je bahatost i neodgovornost, ja vidim da sei zakoni se donose samo da se narodu uzme jos vise para to je tako posto Srbija nije drzava nego birtija
    N

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.