Zbog malih ulaganja EPS-a moraćemo da uvozimo struju

Da obezbedi snabdevanje, Elektroprivreda bi u narednih šest godina morala da potroši bar tri milijarde evra u infrastrukturu

Ostavite komentar


  1. re: Zbog malih ulaganja EPS-a moraćemo da uvozimo struju

    Možemo očekivati da se i RTS oglasi sa sličnom izjavom da bi opravdali poskupljenje TV pretplate, kao što EPS izjavom u ovom članku pokušava da opravda poskupljenje struje.

  2. Dobro jutro! Ovo je proces koji traje dugo vremena, a „ubrzali“ su ga SNS kadrovi. Fiskalni savet to povremeno konstatuje, pa zacuti da se ne zameri vlastima. U sustini, to je kriminal, ali zmuri DRI, kojoj je posao da to istrazi.
    kada overava bilanse, a ni policija i tuzilastvo ne reaguju posto nema prijave. EPS-a. Eto, to su te „zarobljene“ instutucije!

  3. svi trose resurse ne misleci na sutra.., svi trose nase resurse..nedomacinski bahato..i sto je njatuznije..ostaju nekaznjeni za to…

  4. Zbog losih planova , zbog forsiranja vetroparkova i drugih slicnih poslova , ne gradi s e hidroelektrane ,na lokaciajma koje postoje i koje su ispitane …
    Losa vlast los standard ljudi …
    vlast interesuje samo statistika ,pa izmedju osatlog teraju ljude sa biroa ,raznim pokvarenim metodama , koje primenjuju .To je genocidna politika prema ljudima ista koju je vidio i Dinkic !?Srbija propada zbog lose vlasti ?

  5. Zašto tako visoka primanja ako nesupešno posluju?
    Zvanični podaci, koje potpisao Milorad Grčić, direktor EPS-a, nedvosmisleno pokazuju da su prosečne plate u ovom javnom preduzeću rasle tokom primena mera štednje. Tako se u finansijskom izveštaju EPS-a navodi da je na kraju 2017. godine prosečna mesečna neto zarada po radniku iznosila 84.205 dinara. Prethodne godine plata bez poreza i doprinosa bila je nešto niža – 81.789 dinara. U izveštaju se navodi i da to predstavlja rast od tri odsto. Direktor EPS – 153.911 dinara izvor je drugi online list..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.