Zrenjaninski poštari traže smenu upravnika

Ostavite komentar


  1. Hoce li i njima da posalju minitra policije na razgovore, dogovore i pregovore ? Tako nas je onomad naucio eks Ministar pilicije dr Nebojsa Stefanovic, strucnjak za postanske probleme?

  2. Pored svega gore navedenog, upravniku u ostavci se sprema i krivična prijava za Mobing!!!

  3. Post Express usluge koristim otkako su osnovani. Pre dve nedelje mi se prvi put desilo da sam zakazao slanje paketa ali umesto kurira usledio je poziv u kojem mi je objašnjeno da niko ne može da dođe da preuzme paket od mene. Sutradan sam u ranim jutarnjim časovima obnovio poziv da bi se pred istek radnog vremena ponovila situacija od prethodnog dana. Treći dan sam zvao drugu kurirsku službu.

  4. Postari su medju naajvecin neradnicima gledano u svim oblastima rada, ne samo u posti. O kuririma post expresa da ne pricam. Postar kod mene svaki put kod licnog urucenja ostavi obavestenje, jer ga mrzi da dodje do vrata. Imam video nadzor i uvek proverim, pisala sam posti zalbe x puta i opet isto. A protiv upravnika se sigurno bune jer ih tera da rade svoj posao, pa posto nisu navikli, oni u strajk. Bagra

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.