1 od 5 miliona: Nije bilo incidenta u Hramu Svetog Save

Ostavite komentar


  1. Ovog Vucicevica ce verovatno prognati na pusto ostrvo sa zmijama kad padne vlast AV. Ja toliko zlog coveka u zivotu nisam sreo.

    1. Dakle po ovom saopstenju, monasi lazu jel tako? Zar ovoj politickoj stoci bas nista nije sveto?!!

  2. Nista novo, 1 od 5 miliona napravi problem pa se izvlaci na razne nacine.

  3. Ne vidim nikakve dokaze koji su iznešeni da pobijaju tvrdnju da napada nije bilo. Znajući kakvi se huligani tu skupljaju, sigurno je bilo incidenta.

      1. Znamo i sad ko je pod pseudonimima. A znaju i oni ili su toliko retardinarni da ne veruju, da vam necemo preci NI PREKO CEGA. SVO ZLO I LUDILO BICE ZAPAMCENO I KAZNJENA. NISTA VAM NE ZABORAVLJAMO SAVAMALU, HELIKOPTER, OLIVERA, RAMPU U DOLJEVCU, ONO RUGLO NA VODI, TO STO STE NAM ZA PREDSEDNIKA POSLE GENIJALCA, POSTAVILI KONOBARA PSIHOPATU. E ,NISTA, BATO VAM NE ZABORAVLJAMO. CEKAMO….

    1. Huligane i navijacke grupe kontrolise vladajuca ekipa,pa njih treba traziti
      kód njih.PS Botovi ne mogu da se izlece.To je teska neizleciva bolest.I sto
      je najgore sve do jednog slepi kod ociju.

  4. Da li je iko od komentatora bio sinoc kod Hrama? Ja jesam, od početka do kraja šetnje i paljenja sveća. „Informer“ (čitaj „Deformer“) i služi da deformiše stvarnost. Bilo je, kao i uvek, dostojanstveno i gospodski. To najviše i smeta zlobnim primitivcima.

    1. sinoc bila iz zdravstvenih razloga, ali procitah, da je i prosle godine bilo slicnih incidensta. LAZ. Bila sam tada, bilo je tiho, dostojanstveno. Jedino sto sam se iskaljala do kolena, jer su pametnjakovici bacili piljevinu po barama.

  5. Mislim da je potrebno pročitati i zvanično obaveštenje koje bi trebala da objavi policija.Ukoliko deset novinskih izdanja i portala objavljuje u detalje incidente koji su se ,,desili,, ispred hrama,a samo list DANAS kaže da to nije tačno,nešto ipak nije u redu.Svaka diskusije po ovom pitanju,a je bez zvanične državne informacije je neprimerena.Biće izbora pa gospodo tamo lomite,a kako pojedini predstavnici opozicije ovih dana govore…vlast će današnja opozicija dobiti u četvrtakali 2056 godine…

  6. nema incidenta al su vrata razvaljena svece se palile uz sam hram ostecen mermer sad je i pitanje mozaika koji mora ravnomerno da se susi jer su razvaljena vrata a date tolike donacije i horda koja nezna sta hoce stalno pravi greske

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.