1 od 5 miliona: Opozicija da ne bude publika u Vučićevom pozorištu

Ostavite komentar


  1. 1 od 5 miliona, čega? Pokazali ste na izborima koliko vredite, i da nije vas, i ostalih SzS-ovaca, „Danas“ ne bi imao o čemu da piše.

    1. Odmori malo čoveče! Vlada je sastavljena, a ti nisi dobio mesto. Džabe se trudiš.

      1. ne priznajemo ovu drzavu ,a ni vladu ,ovo je vlada politicke mafije i osudjenih ratnih zlocinaca

      2. Miroslave, ja se nadam ulasku u vladi „dr“. Djilasa, u njefovoj vladi može baš dobro da se krade i obogati.

    2. Aman, nemojte se dalje brukati. O čemu bi vi da razgovarate osim sa Gordanom Čomić o tome kako se ulazi u Vučićevu vladu…Sram vas bilo

  2. Ovo su oni sto su bili „udruzeni“ sa vecinskom opozicijom, pa su im u presudnim momentima zabili noz u ledja. To se u narodu zove „kukavicje jaje“, podmetnuti od strane avavav, zamutili vodu jednom pa bi jos jednom. Ali mućak jednom kada padne na pod i kada se razbije pokaže svoje pravo lice (da ne kažemo smrad), pa ga onda sa poda niko i ne podigne. Vi ste deco odglumili vaše uloge lutkica koje vam je avavav dodelio, tako da je vaša predstava završena. Vama je na prethodnim izborima odsviran fajront. Razlaz deco.

    1. Kada kažete, „u presudnom momentu“ – to je netačno, kritikovali su odsustvo kampanje bojkota, koja se na kraju gotovo nije ni desila, a odluku doneli pola godine pred izbore.

  3. Bravo , za ,,1 od 5 Miliona ,, nas narod zasluje mnogo vise nOvaj narod zasluje mnogo vecu nevolju , bedu i siromastvo . ,Posebno zato sto na dan formiranja ove Vlade cutanjem i neizalskom na demonstracije sve to akamacijom prihvata

    1. Hajte ljudi… Sednite za jedan sto, dogovorite se – ne morate zajedno da nastupite, ali barem ostvarite širu saradnju, dosta ste se svi klali međusobno!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.