1 od 5 miliona: Šetnja i sveće za Olivera Ivanovića (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Oliver Ivanović je bio pravi političar i pravi čovek. Ali nikako ne mogu da shvatim ovu opoziciju šta hoće ovim da postigne. Razumem sve ali ovakvo ponašanje je za svaku osudu.

    1. More naprednjaci ne gaz’ te oranje…Dzaba se vadite, sve je jasno. SLAVA OLIVERU!

      1. Po vama,vlast ubila Olivera?Znači li to onda da su vaši kad su bili na vlasti postavili minu pod autobus Niš-ekspresa i pobijali čak i decu?

    2. Sta ti Dejane nije jasno?. Setamo jer nam je dosta despotije i shizofrenije u koju nas uvlaci vlast. Setamo jer je Oliver markiran i ubijen, a oni koji su ga markirali sada liju krokodilske suze. Mi znamo ko ga je markirao, a setamo trazeci odgovor ko ga je ubio. Mozda ti znas ko ga je ubio, pa zbog toga ne setas?

      1. Siroti „Bubuleja“?! Izabrali ste pravi pseudonim, zaista. Pa postovani gospodine, ako znate ko ga je markirao, znate i ko ga je ubio. Zasto cutite i krijete zlocince? Gledam ovu parolu i mislim se, „Sirotinjo i Bogu si teska“?! Sta kazete „Nas ipak ima vise“?! Vise od koga, ili od cega? Da li ste bre normalni. U stanju ste da od silne mrznje srljate u neverovatner gluposti i paranoju. Da li ste svesni da ovakvim idiotlucima idete na ruku ubicama Olivera Ivanovica? Zaista ste prevazisli i „Bubuleju“ i samog sebe

    3. Naravno da bi neko shvatio po nesto, za to treba biti i obrazovan. Nije to jednostavno sici sa planine i voditi politiku.

  2. A,posle na muziku u “Skadarliju“ odoše liderčići SzS-a, a ovčice u tor.Jadni ste i bedni.Pogledajte snimak kad ste nosili venac ispred pinka.Gde je Oliverova žena?Koliko puta ste ga pozvali dok je bio u zatvoru?(0)Ni jednom.Brisali ste njegov brnj telefona,jadnici i bedne spodobe.

    1. Ljubiša, da ti objasnim, sekta koju ti podržavaš je direktno ozračila Olivera kao izdajnika, i objavila na sva zvona. Tako da, ako je i smetao albancima, mogli su da ga ubiju i upru prstom na sektu, dakle dali su im alibi. To je blaža opcija za tvoje ljubimce, druga je da su direktno to uradili. OPRAVDANJA NEMA!

    2. Ali ga bar nidu nazivali placenikom i izdajnikom i crtali mu metu na celu kao tvoj vodja. Treba da te je sramota kako ste jadnog Olivera proganjali za zivota

    3. Ljubiša otkud ti čitaš Danas… Sve mi se čini da si prvi na listi za sledeću vladu gospodara Vučića…

      1. Vojine da nećeš ti ma mi zabraniš da čitam “Danas“?Kad vas ima na portalima “Informera“, zašto ja ne bih zajebavao i nervirao vas.Pogotovu ovog lažnjaka “I.T.“ koji voli da mi želi ruka.

        1. Nek ti zeli mama,da vidis sta je roditeljska ljubav,verovatno ti je nedostajala,obzirom na komentare.Ko normalan cita Informer?

    4. Treba ovome botu jlubisi zabraniti ovome sajtu jer je toliki glupan da ne postoji vaga da ga izmeri i zbog ovakvih glupaka pametna Srbija ima so many give way

      1. Ma on jeste bot,ali zabraniti? U čemu je razlika između „nas“ i Vučić ako ćemo zabranjivati bilo šta a još nismo na vlasti?????

  3. Svetlost sveća u prestonici Srbije večeras za našeg Olivera, za našeg heroja.
    Nikad te nećemo zaboraviti, neka se niko ne nada,
    SRBIJA SE UMIRITI NEĆE dok ne sazna i poslednju istinu ko te ubio i ko je nalogodavac. Kad tad!
    Večna slava i hvala.

  4. Vidim da su botovi ruckali sendvice i da rade punim kapacitetom. Sve ste u pravu sto pisete samo nastavite. Duhoviti su Vam komentari.

  5. Ali bar ga nisu nazivali albanskim placenikom i izdajnikom i crtali mu metu na celu kao tvoj vodja. Treba d te je sramota kako ste jadnog Olivera proganjali za zivota

    1. Tesko je to njima objasniti, ni recima ni crtezom, sa njima nemojte gubiti vreme, to su lica koja ce za sendvic prodati roditelje, decu, drzavu.

  6. Dok je ovaj Putinov istrisak ne vlasti možete samo da šetate.
    To znači još dugo, jako dugo.

      1. A šta ćemo sa Vesnom Pešić ili je dozvoljeno i ne kažnjivo jedino pozivanje na ubistvo Vučića, a da i ko će da plati popravku vrata na hramu Svetog Save. Licemeri najobičniji. Ma zabole vas za sudbinu Oliverovu i njegove porodice. I ne izmišljajte. Nadjite mi i jednu izjavu Vučića u kojoj Olivera naziva albanskim plaćenikom i sve ću vam priznati. Ubistvo Olivera Ivanović jedino Vučiću nije odgovaralo. Albancima je poslužilo kako bi Srbe opet optužili za ovaj zločin a opoziciji u političkoj borbi protiv sadašnje vlasti.

          1. Zato ti nista ne vcitas, zar ne? Da se, kojim slucajem, ne zarazis? Kako ono bese, „O kako je lepo biti glup..“?! Ja bih dodao, i tu glupost smatrati svojom navjecom vrlinom. Vuce gorski, uzmite nesto da procitate. Pocnite od „Crvenkape“, potom predjite na ozbiljniju literaturu poput :Vuka i tri praseta“, pa onda dalje.

  7. I treba da Vas ima vise, vise i konacno najvise,jer tako ce te se ohrabriti da izacete na izbore i to povrdite. Iako sam protiv zvizdaca, setaca ,pljuvaca.,smrkaca,duvaca.i tih sto ciste smog tj zagacen vazduh raseruju pusenjem.Izadjite na izbore dajem vam casnu rec glasam za vas ,jer ovo vise ni vama ne pomaze.Nadem se da nece ovaj stav i obacanje biti izbrisano iz iskustva znam da sve sto nije programskoj semi lista Danas se btise,ti vazi pravilo sto gore toblje.. ikonacno nemam nista protiv .Ne pada sneg da zaveje breg vec da svako pokaze trag,tj to je?Sta bi radili da nam nije ovakvog portala?ljudi idemo na glasanje JA sam za vas ,ne trosite vreme i novac ,u protivnom nigde necemo stici JA vas glasec.ne vidim drugi nacin da pomognem sebi a i VAMA.Zelim da pobada bude nasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.