Aeromiting u Batajnici, protest i koncert na Trgu republike

Vlast i opozicija danas na različite načine obeležavaju Dan oslobođenja Beograda

Ostavite komentar


  1. Ma kakva Batajnica,šta da vidimo,čime ćemo da ratujemo,ne pada mi napamet,Trg Republike i do pibede,slobode,časti i poštenja..

  2. Ma,,bravissimo,, u Narodnom pozorištu,ćemo moćui da se,divimo,,dostignućima ,,slobodarskog duha,,jednoga Savamalskog,,,dr,, Šoneta,Ako već nismo u mogućnosti da uživo pratimomo,,,,draamatićni,,šou,,novih,, tek sklopljenih Mig,AVaca..,

  3. Dan kojim se obeležava godišnjica oslobođenja Beograda za koju je poginulo mnogo hrabrih ljudi, opozicija želi da omalovaži stranačkim protestima.

  4. Prikaz "Sloboda 2017" da na aerodromu je neponovljiva manifestacija ,vredi otici i doziveti !

  5. Ovo je sramota, pa valjda je ova svecanost u ime svih gradjana Beograda? Zasto opozicija mora stalno da pametuje i svakom dogadjaju daje pecat svoje borbe sa Vucicem?

  6. Jeftina i sramotna propaganda vojske. Priča u čast predsednika. Siromašno i jadno. Opet je vojska iskorišćenja za političku promociju. Jeftinu

  7. Ovakvu spektakularnu svečanost upriličenu za sve građane Beograda pa i Srbije, paradu ponosa, snage i spretnosti, jedan Janković želi da kruniše protestom. Pa neka ga je samota!

  8. Ovi iz opozicije su smešni. Koga više zanima šta ima da kaže Saša Janković i ono malo ljudi koji su mu poverovali pre izbora uspeo je do sada da izgubi. Kada rastu plate i penzije, jača vojska, jača privreda koga zanima on i njegovi žuti.

  9. I posle 73 godine od zajednickog oslobodjenja Beograda, Srbi i Rusi zajedno proslavljaju taj dan..Prijateljstva ostaju prijateljstva i u ratu i u miru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.