AFP: Pandemija – neočekivana dobit za šou moćnika iz Beograda

Ostavite komentar


  1. Osim ovog čoveka na političkoj javnoj sceni niko drugi i nije imao plan kampanje, niti je sposoban bilo šta da uradi za ovu zemlju.

    1. Ljubavi moja slatka, kako si ti to pametno zaključila, ljubi te čika Aca.

    2. Ljudi pored takve opozicije pa ni mene nebi bilo briga kao npr.onog kvazi glumca politicara koji ne moze spojiti jednu prostu recenicu bez psovke ili neke bljuvotine.

    3. Samo jos očekujem da čujem da je ovaj virus sam Vučić napravio i pustio. Hvala Bogu da smo uspeli da se izborimo sa njim, mnogo bolje nego druge zemlje, i to baš uz Vučićevu podršku i plan. A vas pesimista isfrustriranih tipova će uvek biti da ovako komentarisete..

  2. Našem predsedniku ni Čičikov nije dorastao! PS: ko ne zna, Čičikov je glavni (anti)junak Gogoljevih Mrtvih duša…

  3. Srbi nikako ne valjaju.Ni 99 a ni danas.Ovo nema veze ni sa pozicijom a ni sa opozicijom.Koriste i jedne i druge u različitim vremenskim intervalima.

  4. Zasad je tako, ali procice leto, potrosice se 100 evra, docice jesen i zima a onda ce nastupiti realnost, koga korist toga i steta, a ona ce da nastupi sigurno, ne zivi Srbija mimo sveta.

    1. Sve je to tačno, ali do jeseni će predstojeći izbori biti davna prošlost. A nova (i mnogo gora) realnost koja će nastupiti najesen neće poništiti rezultate ovih izbora do kojih ostaje još samo 12 dana.
      Vučić, kao i svaki drugi politučar meri vreme samo od izbora do izbora, a u tom intervalu osim vremena meri još samo svoj rejting i ništa drugo mu nije bitno, ne zanima ga i ne planira dalje od sledećih izbora. Sad su mu jedino važni ovi izbori, a šta i kako će raditi ove jeseni i zime, o tom potom. Smisliće ove jeseni i zime. Ako bude u prilici…

  5. Uzimajući u ruke predsedničku palicu,iako protiv ustava,preuzeo je svu vlast u zemlji kako u pregovorima sa strancima,tako i po zapovesti u zemlji svojim saradnicima,koji ga slušaju kao Boga.MEDJUTIM,ONO MALO OPOZICIJE SE PRETVORILI U SITNE STRANKICE,SA POJMOM DA UZMU 3% USLOVA ZA ULAZAK U pARLAMENT I UZ TO DA DOBIJU PREDUJAM ZA SEBE KAO VODJE I SVOJIM SARADNICIMA DA PODELE DRŽAVNE PARE SA NAPOMENOM DA IM JE DOSTA JEDAN ILI DVA POSLANIKA U pARLAMENTU tAKO SE REŠAVA NA POLITIČKOJ VISINI, DOK OSTALI NAROD SVE VIŠE SIROMAŠI I ČEKA OD bOGA BLAGOSLOV.JER IH JE vUČIĆ TOTALNO SMIRIO I UZEO SVU VLAST U SVOJE RUKE IAKO PO USTAVU PIŠE DA SE PREDSEDNIK,KAO REPREZENTATIVNA LI;NOST NE SME BAVITI POLITIKOM.|mEDJUTIM,ON ČAK DAJE I CENE PERTLI I KILOGRAMU KROMPIRA.!

    1. Predsednik ne sme da se bavi politikom? A cim sme da se bavi?

    2. Da si završio više od 4 razreda osnovne škole i bar malo se opismenio možda bi nešto i shvatio, makar toliko da je normalno post pročitati pre neko klikneš da ga objaviš. Velika slova, zarez gde ti padne na pamet, razmak između reči – kome još to treba? Jedina stvar koju si nam svima rekao je da si nepismen

  6. “ On a ce qu’on merite “ . . . imamo ono sto zasluzujemo . . . francuska narodna poslovica . . .

  7. Jeli ovo mozda neki predizborni spot,koji je AFP objavio,koji se to Analiticari u Francuskoj sa ovom temom bavili?

  8. Mozete da ga podrzavate ili ne, ali sve odluke koje je doneo u toku borbe sa korona virusom odrazile su ze pozitivno na sprecavanje sirenja epidemije i tu mu treba skinuti kapu .

    1. Pod uslovom da su podaci koje su javno objavljivali tačni, mere su bile dobre. Ali pošto obično mnogo neistina iznose, u sve što kažu sumnjam.

    2. Pređi na Informer, tamo ćeš dobiti gomilu pluseva. A što se tiče broja obolelih i umrlih, ne verujem baš zvaničnim izveštajima. Mislim da su brojke mnogo veće. I zaduženost je veća za nekoliko milijardi evra.

  9. Frans Press bi bilo bolje da gleda svoje dvorište i kakva je situacija u njihovoj zemlji. Zanimljivo je da sve bivše velike kolonijalne sile i dalje na ostatak sveta gledaju sa nepromenjene kolonijalne visine i smatraju sebe gospodarima sveta koji će i dalje da odrđuju šta i kako da se radi, ko će da bude na vlasti a u sopstvenom dvorištu imaju haos koji pokušavaju da sakriju besmislenim obajšnjenjima.

    1. Ako se tvoj navr’vođa grlio i ljubio sa onim malim francuskim skrivenim đojlenom to vi trebalo nešto da ti znači…mislio sam na ljubav tvoju prema francuzima i Francuskoj…nedaj bože na to da ti je ljubljeni vrhovnik običan đojlen.

  10. Zasto toliko zluradosti,mrznje,kao da su neki nazovi opozicionari pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.Aleksandar Vucic je toliko dobrog ucinio za Srbe gde god zive. On ne deli Srbe po geografskom poreklu, i sl. Republika Srpska i Krajisnici,a i ogroman deo Srbije su uvek za tebe Aleksandre.

  11. Naravno ali samo zato što je opozicija nesposobna a pola Srbije ima zakržljali mozak.

  12. Možda je izašao jači nego ikada, po mišljenju nekih, ali meni se smučio više nego ikada. Kad bi mi iskakao iz frižidera kao sa tv-a ne bi mi trebala bolja dijeta jer bih retko frižider otvarala.

  13. Mislim da opozicionari pucaju od muke. Ne mogu nista coveku koji neprekidno radi i koji se bori za Srbiju, pa su sad smislili da je ovo „hibridni rezim“. Ne, ovo je jedini pravi i jedini dobar rezim. Dok ostali razmisljaju kako da se docepaju fotelje i drzavne kase, Vucic razmislja sta sledece da uradi da bi nam obezbedio nova radna mesta, bolje puteve, opremljenije i modernije bolnice, povecao plate… Sve je transparentno.

    1. Sirotice…ako čovek neprekidno radi 24/7 i za 8 godina rezultat jedva prosečan, zaključak o njemu može biti da je potpuno glup i lud ili da je obična lažljiva hulja koja zamajava narod kako bi napravio maglu i prikrio megalomansku pljačku i veliku izdaju kvazi nacionalnih interesa, koje je zajedno sa službom gotovo 3 decenije bolesno i psihopatski nametao srbljima.

  14. Svako ima pravo na iskazivanje misljenja, iako se sa istim ne slaze vecina.

  15. Ne bih bas ovako sturo postavio stvari, svako ima priliku da se dokaze kroz svoje ideje i program.

  16. Nisu bas svi mediji skrajnuti, ima i opozicija dosta svojih medija kroz koje moze plasirati svoj program.

  17. Kod sebe ne mogu da reše problem Žutih prsluka, već maltene godinama, a drugima sole pamet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.