Aleksandar Pavić (MI): Vučić mi je na konsultacijama rekao da nam EU više neće otvarati poglavlja i da nećemo nikad postati članica

Ostavite komentar


  1. Svakom zdravorazumnom je to apsolutno jasno. zasto se to ne objavi i da se okrenemo alternativi?

  2. Vuci vodi politiku rekla kazala od kad zna za sebe. Ponaša se kao piljarica na pijaci

  3. Pa to odavno znamo. Ne da oni neće već našoj vlasti to ne odgovara. I na sve načine već čitavu deceniju se bore da do toga ne dođe. A znase i zašto. Ovako imaju sve konce u svojim rukama. Akcize, carinr, porezi i sve ostalo što im pomaže da uzimaju pare od naroda.

  4. Muka mi je više od vas rusofila. Šta vi želite? Diktaturu kao kod Putina? Ili kao kod Staljina? Ali da vi budete ti koji odlučuju o životu ili smrti!

  5. Ovaj ispirac mozgova je doveo svojom politikom da smo ostali i bez kosova i bez eu za 10 godina srbija ce biti pusto ostrvo okruzeno sa svih strana eu i nato zemljama a rusija kina briks i ostali svrstani i nesvrstani daleko

  6. Ljudi gde vi zivite,zar ne vidite da pokusavaju opet da stvore austrougarsku,citajte malo otvorene arhive o ulogama kod rasparcavanja jugoslavije.nagovorili francuze da prvi priznaju hrvatsku sloveniju da ne bi bilo ocigledno.nikad ali nikad cak i da je dzindic ziv ne bi srbija usla u ev. Uniju.znam da ovo necete objaviti jel i i vi imate svoje interese.uostalom dindic je ubijen kad je pokrenuo pitanje kosova,stranci uz pomoc dindicevih,,prijatelja“saboracasu ga sklonili.ovo znam kad sam ostala u to doba bez posla kostunicini bili na vlasti tamo gde sam nasla posao cula sam visokog funkcionara kad je rekao da evropa naredila srbija ne moze da pravi poljoprivredne masinr lekove nase banke i puno toga.zaprepastila sam se.

  7. Bez EU drzava Srbija nema buducnost. Pitajte Ruse koji beze iz Rusije u Srbiju kako im je u BRICS-u.

  8. Mi nikada ne bi usli u EU ni sa Vucicem ni bez njega.I Djindjica su zavlacilu,a onda ga likvidirali.

  9. Boris Nama i treba diktatura.Da nas dovede u red. Previse smo se razgoropadili !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.