Aleksandar Popović predsednički kandidat DSS

Ostavite komentar


  1. Овај је ваше напредњачко кукавичје јаје опозицији, од кад је Јовановић постао председник.

  2. Covek deluje ozbiljno i smireno bas kako treba da deluje jedan intelektualac. Ali istinski intelktualac u Srbiji nema sanse.

  3. Ovo je krajnje neozbiljno. DSS već 6 meseci živi u haosu bez Statutom predviđenih organa: nemaju legalno izabranog predsednika stranke, imaju mimo Statuta kooptirane potpredsednike koji su razbili poslanički klub i sad "deluju" bez kluba, većina opštinskih odbora se raspala ili prešla u SNS, polovina "članova" Glavnog odbora ne predstavlja nikoga i nikako da se dogovore kada će početi da rade u skladu sa Statutom i izaberu predsednika stranke. To je valjda model po kome bi vodili državu.

  4. To je, Stevčo, stranka dokazanih štetočina, lopina i nazadnjaka. Daleko im žuta kuća…

  5. Bio sam za vas, podrzavao sam vas i kad ste bili sa Dverima, ali ovo sto sada radite, kao da radite za Vucica. Nemas teoretske sanse a kandidujes se i na taj nacin pomazes Vucicu. Ako dobijes 1%, ja cu monitor da pojedem, ma… i tastaturu. Dobro, mozda se dotle potpuno raspadnete pa i ne bude kandidature. Ja glasam za Boska Obradovica a vi bolje da podrzite njega nego da se brukate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.