Aleksandar Popović predsednički kandidat?

Miloš Jovanović ove nedelje preuzima rukovođenje DSS

Ostavite komentar


  1. Ovoga čoveka svim srcem podržavam i glasaću za njega sa svojom porodicom. Radi se o najčestitijem čoveku, stručnjaku, profesoru univerziteta i najuspešnijem ministru nauke!

  2. Apsolutno bi to bio najbolji kandidat. Čovek je gospodin i pravi intelektualac. Što je najvažnije ima diplomu koju niko ne može da ospori. Daj nam Bože najzad nekoga da me nije sramota pred svetom.

  3. Uvek ću ovog lika pamtiti po tome kako lupa šamare klincu iz susedne staze tokom priprema za trku, jer se mali drznuo da nakon isprobavanja starta i vraćanja na početnu poziciju par puta nagazi u njegovu stazu. Smetalo mu je što mu upada u vidokrug dok on sedi iza svog startnog bloka i "projektuje" svoju trku dok gleda svoju stazu (čest način pripreme atletičara za trku). Fin čovek i danas, siguran sam.

  4. Ljudi,uzmite se u pamet,ovo se sve radi namerno da bi se što više glasova rasulo na što više tzv.predsedničkih kandidata sa gotovo izvesnom ubedljivom pobedom T.Nikolića & co!

  5. Lik je potpuna smehoteka! Kao smeker a tu je samo da bi marnuo pare u korist tajkuna! Setite se Kostunicine vlade i ministra Bubala!

  6. Ovaj je neki namcor kao i sef mu bivsi Kostunica dr Vojislav. Bio je clan te neuspesne vlade kad je sve opljackano i unisteno u Srbiji i Rusima je predat nas NIS. A stalno se nesto neckao kad su mu nudili razne odgovorne funkcije te ocu necu. Nepristupacan zatvoren kabinetski tip. Nije on za predsednika ne nikako.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.