Aleksandar Radić: Razgraničenje realistično

Ostavite komentar

 1. Niste me uverili jer su vam parametri po kojima vidite rešenje loši.
  Nije ni Knin Srpski ali nije ni Hrvatski, prazan je, mrtav grad, neprijatan za život.
  Srbi treba da razgraniče sa Šiptarima ili ratom čišćenje terena ili razmenom etnički čistih granica što je mnogo bolje i poštenije u vremenu u kojem živimo.
  Srbi koji bi ostali zarobljeni u takvom prostoru treba da dobiju jako visoke garancije od evrope i amerike a ne kao Srbi u HR.
  Na papiru sve ali u realnosti samo problemi i poniženje.

 2. Zbog ovakvih Radica je Srbija ispastala jos od 1914, pa i danas!
  I Albanci su doseljeni u Srbiju pa otcepljuju deo, a doseljeni prekodrinci aplaudiraju. Razgranicenje je uradjeno 1912. i tada na stetu Srba, danas je na delu OKUPACIJA, „strucnjace“ Radicu!
  Medjunarodno pravo ne priznaje okupacijom promenu granica, ako ista znas
  Resenje je DEMOKRATSKO: napraviti spisak svih BESPRAVNO DOSELJENIH od oslobodjenja Kosmeta, a knjige drzavljana i maticne knjige su kod nas, iznete s Kosmeta, osim ako ih NEKO nije poklonio…
  Na ovaj nacin bi od 1,4 miliona Shiptara i Albanaca, imalo pravo da ostanu oko 600.000!
  Ali, doseljeni Srbi nemaju intelekta ni morala, pa svi u glas zagovaraju izdaju.

  1. Izvinite što sam direktan, u kom gradu živite? Ti ljudi koji su na traktorima došli iz krajine su se mnogo napatili u životu zato što su Srbi. Ne bi trebalo da im sudimo mi koji smo iz Srbije.

  2. Gospodine bote,nije Radic vlast pa ce on to uraditi (razgranicenje) nego ovi tvoji.Bilo bi bolje da si pismen.

 3. Gospodo poletarci – ne lupetajte. Srbi „juzno od Ibra“ opstaju ne da bi im Beograd, tj vi iz Knina i Bosne, obezbedili nesto, vec da se Srbija VRATI, ne prihvati Vucicevo isterivanje s Kosova.
  U protivnom ce do poslednjeg dici krpe i preci u ostatak Srbije. Ostavljajuci jednu petinu Srbije i 80% rudnog bogatstva Srbije vekovnim tlaciteljima.
  Pokrijte se usima, nemate pravo poducavati ikoga o Kosovu: planirajte da se vratite na svoje, i svi zadovoljni.

  1. Bravo. Utaljeni u vlast bi da prodaju sve Srbe, jednog po jednog do Dedinja ako treba. E tu bi već malo počeli da zatežu.

Ostavite komentar

Politika

Poslanici Narodne stranke bojkotuju Vučića 10

Poslanici Narodne stranke bojkotuju Vučića

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da poslanici te stranke danas neće prisustvovati sednici Skupštine Srbije o Kosovu i naveo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zloupotrebio skupštinsku govornicu da napada političke protivnike i da ne govori o tome kakva je pozicija Srbije.

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.