Vučić i Vučević – kralj drame i odani mandatar

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Ma gospodin Zvonko Bogdan je lepo rekao u pesmi ,, svirci moji“
    SVIRCI MOJI, VALJA POĆI, JER SVE IMA KRAJ!
    Jeste još uvek daleko ali se nazire!

  2. izmisli neprijatelja (balon!) pa onda hrabro raspali po njemu!- Sledeći put će poslati Gašićev i lončarev zrakomlat!

  3. kako ovoliki ćutolozi/klimoglavci podaničko ponašanje objašnjavaju deci!

  4. samo budale u Srbijici nisu znale da ce Ana biti predsednik Vlade Vucevic predsednik Vlade i Orlic ministar Odbrane a ustvari oni su obicne nule i slusace bracu i vezbati vratni prsljen i klimati glavom kao i svi penzioneri i SNS ovci

  5. Dokle cete vise da reklamirate ova dva cupakabrasa koji locu i zderu sa parama koje cerupaju iz penzionog fonda? Kasu im pune radnici koji ne mogu da priustve restorane i pun ormar sakoa i pantalona. Radnik nosi pocepane carape, i zivotni vek mu je sve kraci, jer kad vide kako se politicari razbacuju sa novcem, retko ko bi izdrzao tako do penzije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.