Svako ima neku muku: Sagovornici Danasa o izjavi Vučića da bi dobio Nobelovu nagradu za mir ako bi priznao nezavisnost Kosova

Ostavite komentar


  1. A koju nagradu će dobiti za mučenje, zaglupljivanje, laganje gradjana ove naše teritorije koja je izgubila karakteristike države, i pretvorila se u privatni posed jednog čoveka.

  2. Ili su mu ponudili, ili se nabacuje da mu ponude… Treće nema!
    A ja mislim da im baca kosku da bi onda kao odbio, jer voli Srbiju i nikad neće priznati…

  3. Ti si prenio donosenje odluka sa UN na EU. Ti si im dao energetski sektor, telefonski broj, tablice, pasose, bezvizni rezim i sada valutu Kosovu. De fakto priznanje.

  4. Nema šta on da „prizna“ – taman posla, prvo bi trebao na lekarski konzilijum….naravno naš, a ne iz EU…

  5. Ne, ne, nije svet toliko lud da jednom AV dodeli Nobelovu nagradu za priznanje Kosova, koje mu niko ne traži. Ovde je reč o nizu malih koraka koje je on već napravio, neprestano zamazujući oči pre svega Srbima koji žive na Kosovu. Što se tiče njegovog biračkog tela, ovi jedva čekaju da se sve završi, pa da polegaju.

  6. Dovoljno je ovo što si učinio za Nobelovu nagradu,nemoj više „pomagati“Srbima na Kosovu.

  7. Naš predsednik vidi samo sebe. Uzdiže sam sebe do nebesa kao da mu je tatko Bog. Nije on za nobelovu nagradu za mir setimo se šta je i gde je bio 90 ih godina 100 za jednog…

  8. A za ovu izdaju od 2013 do sada šta će da dobije Preci nam se prevrću u grobu što trpimo ovo zlo

  9. I Kisindžer je dobio Nobela za mir,a ranije naredio tepih bombardovanje Severnog Vijetnama.Bog zna koliko je civila pobio.

  10. Nema on sta vise da prizna sto vec nije.A priznao jeste i Boga mi dao sve jos 2013.Ako meni ne verujete,pitajte Dacica.!

  11. Sto posto, još kad se priznanju doda lopovluk na izborima, svet nema još jednoga takovoga.

  12. Човек који ће за десет година своје владавине уништити хиљаду годишње. постојање државности Србије

  13. što vojska toleriše izdaju i dozvoljava bahatost pojedincima ,narod plaća vojsku da čuva ustav i celovitost teritorije kao i da štiti pravo građana ,zar su to generali iz bivše JNA koji su dozvolili raspad ,mržnju i krvoproliće i sad primaju debelu penziju bez griže savesti ,zar moraju civili da rade njihov posao

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.