Vučić se u ponedeljak u 20 časova obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Saopstice odluku da odgovornost prebacuju na narod koji ce na referendumu da glasa o planu i naravno odbiti plan. Kukavica.

  2. Zajednickim snagama, predsednik i Vlada RS rešavaće tekuća pitanja. U ponedeljak uveče čućemo kakve ideje imaju, da li ćemo uspeti da odolimo pritiscima i ultimatumima.

  3. Kada dođe gusto, odmah svoju odgovornost prebacuje na vladu ili ceo narod.
    A dok mešetari, dogovara i ugovara niko mu ne treba, niti bilo koga nešto pita i konsultuje.
    I oko KiM će svoju odgovornost prebaciti na referendum. Kukavica.

  4. Imamo tremu pred preCednikovo obraćanje. A još od 364 atentata na njega živi nismo jer ko bi nas vodio u bolju budućnos’ da njega nema!

  5. Ono kada ana a i vucic, po svaku cenu zele da preskoce da se pitanje KiM, pogotovo poslednji plan koji je dobijen stavi na dnevni red Skupstine i da se tamo raspravlja o njemu a onda neka izadje vucic sa svojim pricama gde bi trebao da ispostuje i misljenje opozicije a ne samo ono sto je ON kao sa anom i ministrima odlucio.

  6. Postaje smešno,, skaradno ali i nepodnošljivo. Pa on se obraća javnosti svakog bogovetnog dana.

  7. Nadam se da će mu pitanja postavljati Marić i Jovana Jeremić, a može i Vučko, sve ako nisu pobegli iz Srbije

  8. Е па нелегални председниче(покрадени избори), ти си својом себичношћу, препотентношћу, бахатошћу и понижавајућем односу, према сваком ко другачије мисли, чак и вређањем, водио неку само теби знану политику, и према Србији и према Косову па сада пошто си ти и Тигар и Вук и свемогући, одлучи сам јер си сам и закувао. Дај Скупштини на разматрање, само је проблем што си до јуче својим робовима викао “ нема предаје“ а сада мораш да им кажеш ИСТИНУ а она је твој УБИЦА.

  9. Auuuu,jedva čekam!Večeras neću moći da spavam od uzbuđenja da mu „napokon“cujem glas.

  10. Sto posto lud necovek. Srbiju je prilagodio stepenu njegove psihijatrijske bolesti, a Happy, pink, rts, informer, bilc, kurir, telegraf i ostali njegovi propagandni telali gebelsovski sire njegove neistine, lazi, bolestine.

  11. Pa zar ga nije srmota . Dosta bruke i ponizenja , nek ostavi ovaj jadni narod malo na miru .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.