Vučićeva svađalačka žurka: Kako je reditelj majske političke farse odlučio da nas konačno porazi i pokori?

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Ko želi da napuni želidac doći će, ko želi da ima zdravu i pravu kičmu nece. Pa kome šta više treba.

  2. Svaka podela u Srpskom narodu na naše i njihove , crne i bele donosi samo štetu o ne daje ništa dobro ?

  3. OK, statisti…ali da li statisti glasaju za SNS/SPS/SRS ili je narod i pored svega, mazohista?

  4. Da,da al za malo.Pa to pričate 10 godina a on i dalje vlada.Niti smo ga mi doveli niti ćemo da ga sklonimo.Kad dosadi nekom tamo on će da ga skloni,i da dovede novu marionetu koja će da radi sve što mu se naredi.

  5. I šta će on da kaže novo pred tom masom 26 Maja.Pa ima da se pogubi ,mahanje stisnutim pesnicama mu je glavni adut a govor idimi dođimi !

  6. Ko je njega prijateljski tapšao, čiju ženu je plaćao našim krvavo zarađenim novcem, koga još i danas plaća, opet našim novcem? Ko mu stalno ukazuje podršku i dolazi iz Nemačke na njegove žurke? Naravno njegovi prijatelji Bili Klinton, Toni Bler i Geri(Gerhard) Šreder. Zašto su od svih političara Srbije izabrali baš njega? Nisu, on je izabrao njih i obećao im da će uraditi sve što oni budu tražili, ako ga ustoliče na Andrićevom vencu.
    Čekaj dečko, reče Bili, stvarno ćeš uraditi sve što ti kažemo?
    Naravno, podržite me i ja ću razbucati Ustav, pravosuđe, prosvetu, nauku, kulturu i moral, ali ću i uvesti kriminal u osnovne škole i obdaništa, uništiti Skupštinu, štampu, televiziju, ma razoriću bre srpsku porodicu! Udariću ih tamo gde su najtanji, uradiću dragi prijatelji sve ono što vi niste bili u stanju sa tim vašim hiljadama aviona i krstarećih raketa za skoro tri meseca. Keve mi, napraviću i građanski rat, mamu im njihovu.
    I eto, kažite šta još želite da uradim, av, av, av?

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.