Aleksandar Vučić u vanrednom obraćanju: Situacija teška i na ivici sukoba, ali nema mesta panici

Ostavite komentar


  1. Na kakvoj ivici sukoba, s kim, pa prihvatio si da vise ne izdajes tablice u Srbiji. Po logici stvari oni bi trebalo s tobom da se sukobe, kosovski Srbi.

  2. „Situacija teška i na ivici sukoba, ali nema mesta panici“ Vidjenje situacije jednog kretena-idiota. Za njega je to sitnica… A mozda i bestijalna laz da bi se nacija drzala u strahu a on nakon dan dva postao spasitelj koji je sprecio sukob. PS: Objavljeno na Facebook i Twitter.

  3. Stvarno nema mesta panici. Kazne koje bude pisala policija Kosova placace gradjani srbije iz svog dzepa! Ne znam samo kako ce im srbija nadoknaditi automobile koji im budu kasnije oduzimani!?

  4. Super ti ide, samo nastavi tako. Probaj koju suzu da pustis (da bi bio uverljiviji).

  5. Hajde dosta više paljevine i huškanja naroda oko rata i sukoba. Dosta više gluposti sa tim tablicama, ako Kurtiju to nije jasno, Aleksandru Vučicu bi trebalo da bude. Ovakve budalaštine samo štete medjunarodnoj poziciji Srbije, slabe šanse za za dolazak stranog kapitala, drmaju krhku srpsku demokratiju i odvracaju paznju i energiju našim gradjanima koji treba da zasuču rukave, prionu na rad i u miru očekuju bolje sutra.

  6. Vojislave, Tomislave I Aleksandre sinove pod ruku I u rat !!!!!Zivela Srbija !!!!

  7. Onda je sve u redu. I jeste. Srpska lista jeste, bila je i ostaće u vladi Kosova, u koaliciji sa A. Kurtijem. Kao što je bila i sa Haradinajem

  8. Bio si i ostao folirant,lažov i sve ono što čovek tvog karaktera ima. Sve što si rekao do sada za bilo koji pregovor u Briselu u vezi nas na Kosovu slagao si.

  9. Zato imamo tebe, da nas smiris pojavljivanjem na sve jednom programu, 50 puta dnevno, glumatajuci zabrinutost i prenemagajuci se, glumacka akademija vapi za tobom predsednice.

  10. Voleo bih samo da znam na kojim je lekovima covek, sutra bi poceo da ih pijem, zivota mi.

  11. Kakve lazi covek iznosi u javnost prodo sve naizvolte pa sad prica pricu kako se on bori za srbe

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.