Aleksandar Vučić uoči sastanka u Briselu: Prolivena krv ne sme da se vrati i da se zaboravi (VIDEO) 1Foto: print screen Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se uoči večerašnjeg sastanka u Briselu sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem i poručio da se Srbiji preti, te da prolivena krv ne sme da se zaboravi.

On je na Instagramu u videu naveo: „Već nekoliko dana, posebno juče i danas, Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalnu i prljavu. I on i svi njegovi pomagači, uključujući sve od Šaipa Kamberija doAzema Vlasija i svih političara i analitičara. Prete Srbije, podsećaju na neke stare dane, govore o svojoj borbi za slobodu, zaboravljavajući da su se baš Srbi boritli za slobodu ne samo protiv terorista i već NATO agresija. I ako što on reče, prolivena krv se ne vraća, prolivena krv za slobodu ne sme da se vrati i ne sme da se zaboravi, imaću to u vidu večeras“, rekao je Vučić u objavi uoči sastanka.

Uz to on je napisao: „Biće teško. Protiv nas su svi veliki na Zapadu. Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima. Živela Srbija!“

Večeras se u Briselu nastavlja dijalog Beograad i Prištine. Teme su deklaracija o nestalim licima i nacrt statuta zajednice srpskih opština.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari