Vulin nazvao Danas tabloidom: Za lomljenje srpskih tablica u Hrvatskoj krive Vučića i mene

Ostavite komentar


  1. Ovog violina pod hitno smeniti, samo potpiruje i onako loše odnose sa komšijama. Nisu u pitanju samo hrvati već skoro sve komšije mu nisu dobri.

  2. Ово,с Вулином и његовим изјавама,је отишло предалеко.Може Вулин да мисли шта хоће приватно, али он је,по несрећи,министар.И МОРА да пази шта прича.И његов ментор и налогодавац,АВ мора мало да почне да размишља,Ако је у стању.

  3. Nije mi jasno da do dan danas nije zabranjeno u Ustavu da se reci ustase i cetnici i sva ostala fasisticka znamenja nekoriste vise i da budes kaznjen za upotrebu tih reci.

  4. Ova greška od ministra je ovog puta u pravu. Pravdati huliganstvo je također huliganstvo.

  5. Iz perioda dok je bio kod Mire u JUL-u: ne primamo sveštenika u kuću za Slavu jer je to samo folklor, mi smo KOMUNISTI ali slavimo slavu! Svaka njegova izjava je pre za rubriku „verovali ili ne“ nego za ozbiljne strane i tako bi ga i trebalo tretirati.

  6. Hrvatska kao destinacija sa Srbe ne treba da postoji. Svi.odnosi sa njima na minimum samo ako imamo interes i insistirati na reciprocitetu. Naš školski program treba vrati u okrilje države.

  7. Tako opstaju na vlast, huska se narod protiv svih, niko nam nijee dobar. A oni sve bogaatiji, lagodan zivot lepota, sto da ne laju na sve i svakog, za njih posledica nema, ili…..

  8. Šta traže Srbi u hrvatskoj. na more?nksmidu u Grčku.tursku..bugsrsku i u Albaniji ako baš mora da se ide na more..Sava..Dunav..Morava.ili banje na jugu Srbije.Ne moraju Srbi u Hrvatsku na more.!ima lepih jezera u Makedoniji itd.!

  9. Зашто у свакој српској Влади постоји Министар који може да лупета шта хоће? Брзо смо заборавили Вељу Илића, који је осим уличног вокабулара ишутирао новинара Јешића усред емисије.

  10. Veki – odgovor
    Zašto ne bi išli, ima tamo i nas srba u Dalmaciji gdje je najljepša obala (Zadar, Šibenik, Biograd, Vodice, Tijesno, Murter, Karin), pustite politiku, ima auta iz Srbije na svakom koraku.

  11. Humoristička serija „Ace iz Jasenovca“ se nastavlja. Ne pitajte za pali avion sa oružjem, za davljenje građana na protestu, za nove bušotine litijuma i zagađenu vodu i zemljište. Da ne pitate za inflaciju se podrazumeva. TO BE CONTINUE…

  12. Ovaj kvazi ministar sa njegovim izjavama-lupetanjima samo sije mržnju i neprijateljstvo među susjedima.
    Bolje bi mu bilo da se bavi svojim resorom i njegovim batinašima koji prebijaju građane dok uniformisana policija mirno gleda taj horor.

  13. Postoji jako jednostavan način da vam ne oštete kola u Hrvatskoj.Ne idite tamo

  14. Koliko god ne volim dotičnog, vaš tekst koji se ticao incidenta jeste bio degutantan. Sam naslov zvučao je kao pokušaj opravdanja za huliganstvo.

  15. Srbi jedini voleli Jugoslaviju tako su nas vaspitali dok u Hrvatskoj toga ne bese. Ne vole nas niti ce nas voleti . Samo ne treba ici iz jedne krajnosti u drugu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.