Aleksić: Da li je policija u civilu čuvala zasade marihuane na poljoprivrednom dobru u Jovanjici

Ostavite komentar


  1. Bravo mladi covece. Nemoguce je da ovoliko droge ima po Srbiji a davdrzava nije umesana na bilo koji nacin. Morace novi ljudi na vlasti da se obracunaju sa mafijom koja se pomesala sa izvrsnom vlascu. Tu se vise ne zna ko kosi ko vodu nosi..svi i sve diluju..

  2. Sad mi je jasno odakle poticu onih 5 tona marihuane koje su „pale“ u šleperima na granici prema Bugarskoj. Smesno je da se za zaplene ovolike kolicine marihuane hapse samo vozaci kamiona …

  3. To je policija radila mozda kad je Jeremic bio na vlasti. Sada policija stvarno radi svoj posao.

    1. ohoho, nastavak kampanje SNS protiv SPS. Obzirom da je gljivica bio ministar u to vreme.

  4. Ima reportaža tv Stara Pazova o tom događaju , a dotičnu lokaciju tj.firmu su ranije posećivali Z.Babić i Vulin,Ne mora da znači ništa, al da se zna, a ko ne veruje You Tube pa nek se sam uveri .

    1. Sve je zapocela TV Stara Pazova pa su druge tv syanice koporale vest i to je to. Medjutim po zakonu TV Stara Pazova nije smela da to radi bez zvanicnog saopstenja polocije a ato polocija niti tuzilastvo nisu dali, pa ako se uspostavi da su upali u firmu neopravdano, jer nista nisu nasli, placacemo jos jednu ostetu a pogotovo TV Stara Pazova. Ove slike sto su slikane sve je iz daljine i cela reportaza je samo spekulacija. Videli policiju i odmah zakljucili o cemu se radi. Jeate nadjena plantaza kanabisa ali kod deponije Pazovacke, sto ne znaci da ova firma ima bilo kakve veze sa tim. Sto bi poalovni covek koji uspesno posluje vec godinama i proizvodi organsku hranu, kod deponije gajio nesto za sta bi kada tada bio otkriven. Razmislite malo. A ako mozda i gajio mozda ima licencu. Razumem da su izmislili nesto drugo ko za Miskovica ali ovo je smesno.

      1. ok decko lepo si to sve obrazlozio nisu oni.a policija i sva ova nasa zuta stampa obljavljuje svaku glupost,i kada uhapse klinca sa dzointom a kamoli nesto vece,,ajde sad posto si tako pametan reci cija je to plantaza,posto si tako fin i pametan a digao si mi pritisak,nabijem te na k….,eto kad me kreteni iznerviraju moram da budem vulgaran

    2. Nije TV Stara Pazova tek tako smela da pusti snimak, to se oni na vlasti medju sobom obračunavaju, tj. tek su počeli. Mala bara a krokodili sve veći.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.