Aleksić: Nedimović je najnesposobniji, zato je prvi na listi SNS-a

Ostavite komentar


  1. Gospodine Aleksicu predstanite tako da pricate , kada je SNS na vlasti sa predsednikom Vucicem pocela je da napreduje iz dana u dan , Sve sto je uradio do sada do sutra bi nabrajala gradjani Srbije znaju zato i daju podrskuuu naprednjacima ,…. Sigurna ubedljiva pobeda najbolje stranke u istoriji Srbije Ziveo Vucic …Buducnost

    1. maline sa nekada 200 din na 100, subvencije sa 14 000 na 4 000 din, Danas 05 03 2020 god u becu kupite dizel za 1 € 04 ako to prevedete u dinare i uporedite, pitanje se postavlja za jovanu i njoj slicne nisu li se upitali ko ovde kupi kajmak i zasto? Proscna plata u AT (bec) u odnosu na Srbiju je 6, 33 % VECA!!! Priznajem da u Srbiji pojedinci zaradjuju volonterski bez radnog staza i 200% vise nego u AT Firme sa renomeom. To jovana i njoj slicni ne mogu sebi dokuciti. Pozdrav za Hr, Aleksica i njemu slicne!!!

      1. jedno prosecno poljoprivredno gazdinstvo je za ovih 8 g. Vuciceve vlasti sa nedimovicem na celu poljoprivrede, ostetilo seljaka za 50.000. Paori nisu glupi mogu da izracunaju a podsticajna sredstva su davali svojim tajkunima, kulacima kao bespovratna sredstva za kupovinu mehanizacije.

    2. Kakva crna budućnost, kakva perspektiva u zemlji bitova koji zarad malih ličnih interesa ruše i gaze po osnovnu ljudsku normalnost. U ovoj Srbiji sve nenormalno postaje normalno, pa tako i udovica Ivanović još jednom ubija Olivera i postaje perjanica Sns-a, najverniji članovi iste su baš oni koji su devedeserih najviše propratili zdog politike koju je personifikovao AV. Neverovatno ali istinito, umesto da ga kunu oni ga u zvezdu kuju, zbog kratkog pamćenja i ličnog materijalnog interesa. Složno u BOJKOT!!!

    3. Brže, bolje jače u pljačku, kriminal svih sorti, ubistva. Sva vlast u rukama jednog neodgovornog huligana je recept za uništenje srpskog naroda i srpske države.

  2. Znam Nedimovica iz vremena kada je bio u DSS. Secam ga se kao pozitivnog, pametnog, brzog i sposobnog. Izabrao je politiku kao zivotni poziv tako da su promene opredeljenja jasne. U poslednjih 15 godina je isao samo napred i iza sebe nije ostavljao repove.

    1. Toliko je uspesan i „napredan“ da su tebi narasli rogovi kao u kapitalcu?

      1. Oni koji zive u Sremu, znaju! Familijarne , Kumovske generacijske, zemljacke (Krajiske ) veze su kroz koje kakve Drzavne stimmulacije malo i zazivele ali Dragi Moj Narode!!! Srem kao Bogom dano podneblje, gde sve uspeva, skoro i ne postoji, van tamo neki svih ti veza i vezica u kojima su ucesnici UVEK ali uvek tamo neki eto rekose oni vladaju.

      2. Vama je izgleda narasla sujeta i zavist, ali to vam neće doneti političke poene.

    2. Branislave, pa nemoj sam sebi da pišeš hvalospeve, pusti batu Vučića da ti to organizuje, on je profi.
      Bez dana radnog staža, bez jednog postignuća u životu (do politike, tj 30te godine života). Završio pravni, pa u najperspektivniju demagoška stranku – isti gazda, ljubi ga AV.
      Samo izgleda nije išao da studira u gvožđaru u London. On je više bečki đak/investitor.
      A tek što je moralan…
      Nedimović je izabrao

    1. Zanimljivo, tako su govorili i Hitler i Musolini pa im se nesto nije posrecilo. Uzgred obojica su dosla na vlast sasvim demokratski i evoluirali u diktatore sa slepom gomilom iza sebe.

    1. Jeste, ja na startu ati na 50-tom metru/kapilarno otimanje sa sve biračkim spiskovima/, zezaj nekog iz Laze.

  3. Srbija je zemlja paradoksa, vlast unistava i selo i grad a ogroman broj kratkovidih ide za vlascu kao ovce za zvoncetom. U selima je to jos izrazenije nego u gradu. Zbog nesto sitnog cara srpski seljak je uvek glasao za „vlas“ i vremenom doziveo da doceka da vidi sopstvenu propast za koju je glasao i glasa. Nazalost ova posast je zasluga kratkovidog naroda. Kako rade tako i prolaze. Kad izumre selo doci ce red i na gradove. Zato samo nastavite sa „napretkom“ i Vucicem, propast vam ne gine sto rekao Nikola Pasic.

    1. Pa normalno da ce da nam izumru sela a mi sa njima pa nece valjda da nam degen Krkobabic revitalizuje sela koji u zivotu nije posadio glavicu luka?

  4. Gresis,mislim da je na tom prestiznom mestu zbog povecanja ORGANSKE proizvodnje.

  5. Poljoprivrednici da znaju to je onaj stoje UNISTIO poljoprivredu i selo, koji subvencije daje samo TAJKUNIMA I KULACIMA. Smanjio subvenicije po hektaru sa 14.000 na 4.000 i time jedno prosecno gazdinstvo sa 10. h ostetio za 800.000 za ovih 8 godina /jedan traktor/. A vi glasajte i dalje za njih-njega.

  6. Za Aleksica, napravi letak za poljoprivrednike i delite po selima, objasnite u dinar koliko su opljackani za ovih 8 godina, od subvencija do poljo proizvoda, otvorite im oci i kazite kome su otisli njihova sredstva za podsticaje ,,jovanici,, tajkunima i kulacima. Opozicija MORA biti KREATIVNA, jedan letak u svako poljoprivredno gazdinstvo.

    1. Opozicija bi i bila možda “ kreativna“ da im je stalo do naroda i države a ne do vlasti. Nisu kao naprednjaci al nisu ni mnogo bolji , čak je i Žvalavi kreativniji i zna kako da se dodvori raji, u retkim slučajevima kad ne može da jee uceni.A opozicija koju čine Boško“ wanna be chetnik“ Obradović, Vuk “ al sam pametan “ Jeremić i Dragan “ krao sam al ovi su gori“ Đilas u svemu je kreativna osim u razumevanju raje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.