Aleksić: Poskupljenje testova na virus korona je ratno profiterstvo

Ostavite komentar


  1. Ja bi pozeleo da se odabere Americka vakcina i da pre svi budu vakcinisani clanovi i simpatizeri sns kartela. Mi obicni smrtnici ne treba da zurimo, moze i ksnije recimo u Republici Srpskoj Ruskom vakcinom

  2. A šta bi ti Aleksiću, da se provodiš sa Jeremićem po kafanama, a država da vas leči džabe? Ko vas je terao da šaljete selfije sa provoda, i terate inat preporukama lekara, e pa sad ćete da plaćate taj inat i hvalisanje.

    1. Nema te sile da me ubedi da si ti covece normalan . Da drzava leci dzabe Aleksica i Jeremica ? Pa ima li jos naroda u Srbiji covece razmisli malo sta lupetas .

      1. Gazda Jezdo, nisam ja bančio po kafanama iz inata i pravio selfije nekome u inat, nego Aleksić, Jeremić i ostala kamarila, a ko je normalan a ko ne, ne odlučuješ ti i neka sila, nego lekari, koji su tebi postavili tu dijagnozu.

    2. Ljubiša, Ljubiša, bote jedan. Promašio si temu, ali naprednjaci razmišljaju samo po smernicama. Takav skok cene je čist dokaz da ovom režimu uopšte nije stalo do naroda, već do profiterstva, da na njegov račun pune džepove. To je zaista krivično delo koje se naziva ratno profiterstvo. Skandalozno!

  3. Treba proveriti ali mislim da ni jedna od pronadjenih do sada vakcina nije za gradjane starije od 65 godina, pustite vi to sto oni slikaju starije ljude i vakcinisu starije preko TVa .
    Ono cackanje nosa i vadjenje brisa iz istog treba zakonom zabraniti, neki ljudi upravo tada jedu ali i ono sa ubadanjem igle sa vakcinama takodje .
    Kada Putin primi vakcinu tek tada stariji treba da se vakcinisu sa bas tom njegovom .

  4. Žurka,žurka.Ti i tvoj šef.Sad se nešto žališ.Probudio se!Pa eto da i ja nešto reknem.Ako nastavite samo da kritikujete svaki potez ovih IZGUBLJENIH ništa od vas.Dajte neke svoje ideje!Šta bi i kako bi.

  5. Opasnu cenzuru imate.Čovek napiše svoje mišljenje kulturno bez uvreda vi ne objavite.Nisam ni Vučkov ni sendvičar ni krezub!Kritikujem sve.Takav sam.

  6. Prijatno iznenadjenje sinocne emisije je bio mladi Seselj. Izgleda da Seselj senior nije zadovoljan visinom AV apanaze?

  7. Potpuno se slazem sa vama Gospodine Aleksicu. Jedino ne u pripritetu. Prvo treba da se vakcinise aktuelni Predsednik Srbije, pa Predsednica vlade i kompletno ministarstvo i jihovi kabineti i najposle narodni poslanici. Njhovo zdravlje nam je najbitnije za izvrsno funkcionisanje drzave.

    1. A na koga Vi mislite kad kažete Pretsednik Vlade Hm? Uvek kažite ime i prezime, jer kod nas to nije jednostavno.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.