Aleksić: Protesti će trajati dok se stanje u Srbiji ne promeni

Potpredsednik Narodne stranke govori za Danas o izborima, bojkotu i protestima

Ostavite komentar


  1. Sve su po vama sulude ideje našeg predsednika, pa od čega je ovakav napredak Srbije, nemojte se više brukati, diletanti jedni.

    1. Svi vi botovi ste registrovani u vise primeraka (digitalni format) i doci ce i vase vreme da vam se drzava i narod zahvale za vas trud!!! Nastavi da blatis portale za sendvic!

  2. Kakve su bile vaše ideje dok ste bili na vlasti, kada ste ojadili Srbiju i doveli je do ivice bankrota.

    1. Dragi star, a kakvu su drzavu preuzeli od Slobe i Radikala. ovi za kje kazete da su je dovlei do bankrotstva. Zaboravio si da je Sloba Toma Vucic, doveo tu istu drzavu do rata i bombardovanja. Uostalom SFRJ je bila bankrot 80 tih goidna proslog veka. Milka Planinc smogla snage da to kaze?. Od 1988 Srbija zahvaljujuci pogresnoj politici Slobe i gore pomenutog drustva propada. Sva ta prodana ili unistena preduzeca unistena su jos u vreme sankcija za koje je opet kriv Sloba Seselj Toma Vucic. Pokojni Djindjic je pokusao i uspeo od nicega da krene na pravi put. nazalost nije bilo snage da se narodu kaze prava istina i sprovede Lustracija? odnosno Ubijen je nije stigao da uvede sistem odgovornosti. Jer ne lustrirane snage DB-A OZNE i drugih sluzbi su pobedile.

  3. Sa vašim nedorečenim protestima nećete ama baš ništa postići, našeg predsednika možete smeniti jedino na izborima, koje će vam priuštiti do kraja marta, pa ako smete zbog najavljene katastofe da se pojavite na njima, prijavite se, junaci.

  4. Prenesi ih na Trstenik,seljacicu iz Pocekovine,pa da vidimo ko ce da ti izadje na ulicu!

    1. Bolji je ovo mišljenje Aleksića nego odluka da se premešta brdo u Grdeličkoj klisuri. Valjalo bi da se toga setite. Pogledajte objekat na vrhu Kopaoniku, ne zna se ko ga gradi, čije, policija nesme da interveniše, inspekcije nesmeju da priđu. Zar to nije zakon mafije. Šta bi sa stanovima Siniše Malog u Bugarskoj. Samo dvadesetak, ništa manje. Pogledajte divljanje i uništavanje prirode prilikom gradnje malih hidroelektrana. Gde je ugovor za aerodrom Nikola Tesla itd. Primera koliko hoćeš o bahatosti, brezobrazluku i lopovluku sadašnje garniture na vlasti. Nažalost po Vama oni pripadaju prvoj ligi političara. Jadna je Srbija.

  5. Ima li opozicija nekog boljeg i eminentnijeg predstavnika od Aleksića??

  6. Auuuuu, botici, ako je g. Aleksic tako nebitna licnost, cemu ovo botovsko talasanje?
    I vrapci na grani znaju da vucic ne pali botovsku paljbu na nebitne likove.

  7. Čim otvorite vrata svog doma izađete napolje videćete gadno lice sadašnje vlasti. Za Tačno 7 godina su devastirani Srbiju i pod izgovorom napretka kako njihovo ime kaže ukrali državnu narodnu imovinu što niko pre njih nije.
    Srpski narod više nije vlasniku Beogradu obale Save sa obe strane i ceo savski amfiteatar u centru grada, 15000 hektara PKB oranica sve ispod cene poklonjeno arapskim finansijerima SNS. srpski narod više nema ni Pančićev vrh.
    Na mikro nivou na svakom koraku ista priča od 2012 do danas.
    Tako da ironično deluje samo hvalisanje Vučića da se bori za Kosovo moje gle iznenađenja iskliznulo u još veću nezavisnost uvelo Vučićevoj Srbiji carinu 100 pošto osnovalo armiju i to Kosovo koje ima funkcionalnije demokratiju od Srbije danas. Ista matrica kao 90ih.
    Da li da načinjeno temu nerešenih ubistava od 2012 do danas? Samo poznatih ličnosti .. da ne pominjemo ličnosti poznate Vučićevoj zakonu.

  8. Doticni gospodin nudi samo proteste i nista vise,a takvi mi se ne dopadaju.Najgori su oni koji misle da sve znaju, nalickani sede i mlate praznu slamu.

  9. „In vino veritas“, sa tvojih vinograda. Arčibald Rajs je sve objasnio, al’Srbima ni „100“ godina nije dovoljno da shvate, da zbog svoje gluposti i pokvarenih političara pate.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.