Aleksić: Sledeći okrugli sto o medijima ključan

Novi sastanak predstavnika vlasti i opozicije 19. avgusta

Ostavite komentar


  1. ako na sledećim pregovorima diktator odbije da oslobodi medije opozicija više nema legitimitet da sa njima pregovara. Sve ostalo je manje bitno jer bez medija ne možete dopreti da javnosti i „vođa“ će nastaviti da bombarduje srbiju svojim lažima i tako čuva svoj rejting.

    1. Ma,eto vam svi mediji,ali da ne bežite od pojedinih novinara kao vampir od zubara,da idete u sve tv.kuće…i bez onoga,“Vi niste novinar,ima li neki pravi novinar“(po mogućnosti sa N1…da odgovarate na sva pitanja,svim novinarima (kao Vučić),i vrlo brzo ćemo videti da nemate nikakav plan i program,pa ćete sami bežati od političkih emisija…da gostujete na svim tv.a ne samo na N1 i opet ćete kriviti nekoga zbog vaše bezidejnosti.

    2. Kojim lažima?Da auto-put u stvari ne postoji?Da nisu izgradjeni KBC,škole,da se ništa ne gradi…znaš ti to vrlo dobro da je izgradjeno,ali nećeš da priznaš.Djilas,Jeremić i Obradović koji zabranjuju poslanicima (Gordani Čomić) da dolaze na proteste,i kadriraju po drugim strankama “nisu“ diktatori,je’l tako?

  2. Šta su zaključci i rezultati prethodnih okruglih stolova? Koliko vidim, ništa, nula, fijasko. Da je Vučić imao bar grama dobre volje, ako ne drugo uzdržao bi se da od incidenta sa poslednjeg protesta pravi svoj standardni i odvratni spin. Ali naravno, nije se uzdržao. Šta to pokazuje?
    Oism što pokazuje da je on već uveliko u izbornoj kampanji (ionako nikad ne prestaje) , pokazuje i to da će tek rezultat sledećeg okruglog stola biti apsolutna nula jer se ceo sistem Vučićeve vlasti temelji na proizvodnji i održavanju laži i iluzija pomoću 1000% poslušnih i lojalnih medija.
    Neko stvarno očekuje da će Vučić da se dobrovoljno liši toga?!!! Pre će sam sebi javno izvaditi zub, nego što će prepustiti medije!
    Pregovori sa Vučićem su jalovo gubljenje vremena jer on NEMA NAMERU da pregovara ni o čemu, sve dok smatra da je jak! U njegovom svetu, kad si jak, nemaš nikakvog razloga da praviš nikakve ustupke, nikome! I tako će se ponašati sve do svog konačnog sloma!

    1. Ko vas tera da pravite incidente?Pa,naravno da će da koristi vašu glupost protiv vas,i vi bi to isto uradili da ste na njegovom mestu.

Ostavite komentar


Politika

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje? 10

U javnosti prepoznatljiv kao negator genocida u Srebrenici: Ko je Dejan Ristić, novi ministar za informisanje?

U vremenu u kojem najveći deo političkog života u Srbiji trenutno obeležava navodna „neverovatna“ borba režima Aleksandra Vučića protiv izglasavanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, u kojoj se, između ostalog, osuđuje negiranje genocida nad Bošnjacima 1995. godine u Potočarima u javnom prostoru, režim Aleksandra Vučića, imenovao je Dejana Ristića, direktora Muzeja žrtava genocida (koji se ne bavi srebreničkim, već pretežno onim NDH nad Srbima u Drugom svetskom ratu) za ministra informisanja, a samim tim i svojevrsnog kontrolora narativa u ovdašnjem javnom prostoru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.