Aleksić: Sledi borba za Srbiju, narod će pobediti Vučićev kriminalni klan

Ostavite komentar


  1. Bravo momče tebe za Kralja (malo je predsednik) ti si najpošteniji, ali prvo vrati narodu one hladnjače po Ukrajini gde si investirao mukom „zarađeni“ novac

  2. Srbija je siromašna zalihama čiste vode za piće i za svakodnevnu upotrebu, mnogi će uskoro biti bez vode u Beogradu kad prorade ove kule od 40 spratova, koja je to potrošnja. Sigurno da periferija grada neće imati čistu vodu za domaćinstvo iz vodovoda niko se ne javlja ćute. Koja su to izvorišta na raspolaganju, resursi su slabog kapaciteta opstanak svih naselja, gradova i Beograda zavisiće od vode.

  3. Vucic i SNS nisu problem, vec sistem. Skloniti AV i SNS a da dodje nova vlast koja ce ove kriminalce na vlasti jednog po jednog da pere kao od 2000 do 2012, to bi trebalo da bude resenje? Ne, hvala.

  4. Šteta je što vas ne tuži uvrede a novac od dobijenih tužbi da za lečenje dece.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.