Aleksić: U toku je opštenarodni bunt, narod režimu kaže – dosta

Ostavite komentar


  1. Naravno da je opsti bunt. Zivot je katasfrofa. Ne samo finansijski, nego u svakom drugom smislu. Ali problem je sto neki bezveze likovi kao sto sto ste vi zamisljaju da ce da vode zemlju. Ovde nema buducnosti i svaki normalan covek to treba da shvati.

    1. Petre, samo si delimično u pravu, jer je najvažnije ŠTA SE PRIČA o srpskom nacionalnom interesu, imajući u vidu biološki opstanak 7,7 miliona Srba na Balkanu.
      Zato je najvažnije da se 6 miliona Srba iz Srbije, preko svojih političara :
      1).teritorijalno UJEDINE sa milion Srba iz Srpske, i
      2).ekonomsko i kulturno POVEŽE sa 700.000 Srba u susednim državama , koji moraju dobiti prava po standardima EU !
      3). državno-ekonomsko povezivanje Srbije sa tržištima država Jugoistočne Evrope, koja su nam najdostupnija, zbog malih TROŠKOVA TRANSPORTA i zbog sličnog mentaliteta i kulture !
      4). Paralelno raditi na RAVNOPRAVNOSTI građana Srbije i formirati 4 ravnopravne pokrajine bez autonomije (samostalnosti) u državnim nadležnostima !

      1. Sada je pravi momenat da A.Vučić predloži D.Trampu rešenje za trajan mira na Balkanu (prve dve tačke):
        1). UJEDINjENjE Srbije i Srpske, po principu prava reciprociteta i prava na samoopredelenje naroda (isto pravo i za Albance na Kim, ali bez severa Kosova);
        2).ekonomsko i kulturno POVEZIVANjE Srbije sa 700.000 Srba u susednim državama , koji moraju dobiti prava po standardima EU (dodatna ovlašćenja za ZSO i Srbe na KiM);

  2. A šta nudi Miki Aleksić, da se ponovo vrate ljudi i G17, URSA, pa da nam opet dođe Verica Kalanović. Pitam se kako je posle ministarke fotelje obezbedila sebe i njenu decu. Dosta ste nas vodili žedne preko vode,

    1. Da li to znaci i da se Vucic vraca nazad u Radikale iz kojih je pobegao? Uzgred, … ko je to Verica Kalanovic?

  3. Budimo realni sta je uradila dobro ova vlada za ovih 6-7 g. Ama bas nista to sto kazu da su stabilizovali finansije drzave, uradili su otimanjem od naroda , direktno smanjenjem plata i penzija, i kroz poreze, akcize takse. Siromasniji smo nego ranije, spoljna politika losija, u zavadi sa svima a o unutrasnjoj politici da ne pricamo sve institucije us urusene. Bunt naroda je bio ocekivan.

  4. Obzirom da nacionalne manjine imaju svoje stranke, zahtevi 6 miliona Srba iz Srbije su :
    1). teritorijalno UJEDINE sa milion Srba iz Srpske;
    2).ekonomsko i kulturno POVEZIVANjE sa 700.000 Srba u susednim državama , koji moraju dobiti prava po standardima EU;
    3). državno-ekonomsko povezivanje Srbije sa tržištima država Jugoistočne Evrope, koja su nam najdostupnija, zbog malih TROŠKOVA TRANSPORTA i zbog sličnog mentaliteta i kulture;
    4). Realizaciju principa RAVNOPRAVNOSTI građana Srbije i formiranje 4 ravnopravnih pokrajina bez autonomije (samostalnosti) u državnim nadležnostima !

    1. Srbi-Dalmatinci kažu: Pravo u sridu !
      Glavni problem SzS je što nastupa previše građanski (iako sve nacionalne manjine u Srbiji imaju svoje stranke),
      Najvažnije da se sa kamiona priča o nacioanlnim interesima i zahtevima 6 miliona Srba iz Srbije i 2 miliona Srba iz susednih država , koji su ogromnom većinom pravoslavci !

  5. Raciklazom dela radikala dobili smo naprednjake. Vucic i Nikolic su izdali Seselja, Dacic izdao Slobu, ocisto konkurente u kobajagi novom SPS-u, Vucic otkacio Nikolica na prevaru i mi takvim ljudima da verujemo? Nisu nam valjali bivsi. Vratili 13. penzija, vratili Dafininu i Jezdinu deviznu stednju, kao i staru, sproveli restituciju, primljeni u UN.
    Sve analize pokazuju da smo po svemu na zacelju lestvice u regionu samo smo za Vucica i Brnabicku lideri.

  6. Jak si mi i ti faktor. Kakvi crni lideri, koja bre opozicija, nasljamili se para, sad mogu da setaju svaki dan, a narod neka ide za njima gladan, pocepan i bos.. dve nacrtane ovce bi izgubili koliko ste nesposobni. A pored vas, Vucic ce vladati beskonačno, svidjalo se to vama ili ne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.