Aleksić: Zatražiću raspravu o Ukrajini u Skupštini Srbije

Ostavite komentar

  1. Vi ste iz Narodne stranke blizi Bosku Obradovicu, Milici Zavetnici i Milosu Jovanovicu, tako da bi bilo dobro da zajedno budete u patriotskom -rusopatofilskom bloku…Daleko vam lepa kuca!

  2. Nema validnog razloga za sankcije ? Empatija i osećaj za pravdu vama to nisu ?

  3. ma kakvi dok god se ne ujedinite svi do jednog nista od vase pomoci sirotom narodu sustina je narod a ne pojedinci sta sto partija daj ber okanite se toga napravite Americki sistem dve partije i slus drugo mnogo je poslanika to kosta ali za pojedince super dobra plata hrana dzabe privilegije i ostala cuda ma gde to ima pa ima kod nas eto gde

  4. To je pravi put, neka svako kaže šta ima. Narodna stranka jedina ozbiljna stranka u opoziciji. Vuk je jedino rešenje za Srbiju.

  5. Raspravljati o temi sukoba u Ukrajini i zauzimanje bilo kakvog stava osim zvanično iznetih zaključaka Vlade Srbije bilo bi neodgovorno sa tendencijom mešanja u unitrašnje stvari drugih država, a u čemu se ne vidi nikakav javni interes i nepotrebno iscrpljivanje (čitaj: gubljenje vremena)!

  6. Једино исправно, нека чује народ све аргументе.

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

1. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.