Kurti optužio Srbiju za osvetu: Vučić najavio zadržavanje kosovskih autobusa

Ostavite komentar


  1. Kamo sreće ranije da smo počeli da ih zadržavamo i otežavamo. Da znaju naš resurs je teritorija. Mogu sa Kosmeta oni da idu gde hoće, ali kada se zaobilazi Srbija to je mnogo duže i skuplje.

  2. G kurti to je samo pocetak bolje nisi ni zasluzio kosovo nije tvoje da se ti ponasas kako si se ponaso do sada takvim ko ti nije mesto na KIM

  3. Treba Srbija pod hitno da zabrani tranzit robe koja ide za Kosovo ili ide sa Kosova, zatim zabraniti tranzit i kretanje vozila na kojima su simboli koji su protivni ustavu Srbije, zabraniti ulazak onima koji imaju dokumenta na kojima su simboli albanske paradrzave, oduzimati dzravljanstvo Srbije i pleniti imovinu onih koji na bilo koji nacin rade za albansku paradrzavu na Kosovu i tamosnji rezim i poceti sa sudskim procesima protiv onih koji pozivaju na legalizaciju albanske paradzrave na Kosovu i koji time krse teritorijalni integritet Srbije. Ako Vucic ima neke aranzmane i zato ne radi sve ovo, zameniti ga sa nekim ko postuje drzavu Srbiju i njene zakone kao i stavove vecine gradjana Srbije i Srba.

  4. Забранити пролаз свим возилима која су регистрована од ткз државе косово и ко нема документа Републике Србије

  5. Pa nego šta,naši ne mogu ni da uđu na teritoriju Kosova,neka malo i mi da njih čepamo

  6. Kamo lepe srece da Srbija ima mehanizme da uzvrati ali nazalost nema tako da je ovo jos jedna u nizu Kurtijevih budalastina.

  7. Osveta,nego kako!!!
    Odavno je trebalo preduzeti mnoge kontramere.Ovo je ništa.

  8. Svaka ti je. Tačna svaka ..sve rečeno je tačno tako…osveta na gradjanima koji su se vraćali iz posete svojim rođacima koji žive ili rade u zemljama EU. .je vrlo los politički potez, ali ovo će se razviti o ,glavu, Srbima koji žive na Kosovu,..i onda eto ko je uzročnik svemu nestabilnosti na Kosovu,, ko , gazda Srbije……nego jel su ti ljudi pušteni da nastave put..jel im je data. Hrana voda tamo ima i male dece…. Divljački iživljavanje….divljacko

  9. Cekaj mi na kosovo ne mozemo a oni mogu da vrsljaju po nasoj teritoriji kako hoce, e pa nece moci tako i treba zaustaviti sve, pravno gledano ne priznajes neku drzavu, pasos,tablice i onda traze da udju u tvoju zemlju sa tim dokumentima, nebuloza totalna

  10. Kurti mi prica o postenju A za nase srbe nisu mogli ni lekovi ni kiseonik ni dinari.Treba da vide malo kako je to

  11. @Svaka

    Da to kukaju neki Grci ili Bugari ili Italijani bilo bi nekog smisla ali kada kukate vi Albanci koji se svakodnevno, divljacki izivljavate nad Srbima na Kosovu, onda je to samo tragikomicno.

  12. Ma kad narod krene da kontroliše autobuse tek će onda biti što ne treba biti.

  13. Kobre će uskoro da hapse sve koji su optuženi za terorizam a još uvek nisu privedeni pravdi. To ne zastareva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.