Ambasada Nemačke i Nataša Kandić komentarisali ostavku Haradinaja

Ostavite komentar


  1. Zašto i kome je uopšte važno mišljenje Nataše Kandić ? Samo zauzima prostor važnijim informacijama.

    1. A TI TROSIS VREME SVOG ZIVOTA DA ULAZIS DA KOMENTIRAS NA „NEVAZNE“ MISLJENJE NATASE KANDIC !!!

  2. E ako je Kandicka nesto komentarisala…….a posle otisla da podigne mesecnu apanazu za svoju NVO….

  3. Sad se Kandicka javlja kao bilo koji neutralni posmatrac. Nikakve primjedbe do sada nije imala na njegovu „nevinost“ a kaze da nije trik po sredi…

  4. Ova žena ponekada preteruje, mislim da bi trebala imati isti stav prema svima koji su participirali u vlasti svih balkanskih zemalja od 1990. do danas. Svi su zamuljali vodu…

  5. Kada cujem iz njenih usta da su Sljivancanin i Seselj odgovorno postupili onda ce biti dosledna. Sve dotle je klasičan strani placenik.

  6. Nataša priča istinu.Što se tiče Šljivančanina, on je paničio i pretio da će aktivirati bombu i jedva su ga isporučili. Šešelja su njegovi nagovorili da dobrovoljno ode u Hag, ispratili su ga sa muzikom i posle mu rasturili stranku.

  7. Sasvim razumljivo da Nataša Kandić štiti svog saboraca. To je normalno ali nažalost jedino moguće samo u Srbiji.

  8. Kako su se udruzili Kandiceva i nemci u svojoj dvolicnosti. Posto znamo da ne zale ubijene Srbe, onda bi bilo bar posteno da zale ubijenih 20 svedoka(izvor Vladimir Vukcevic) od nevinog premijera Kosova. Vasoj zlobi i pokvarenosti ni Seselj nije ravan.

    1. Sve nevine zrtve zasluzuju pravdu i zaljenje, i nikad NK to nije osporila. Kakvi ubijeni svedoci? Srpska politicka elita siri propagandu i lazne vesti. Da je bilo zlocina na svim stranam bilo je, ali koji je procenat? ne mozete positovetit sistematski, drzavni, decenijski genocidni rezim, aparat smrti i pojednce koji su su svetili mnogo puta ni krivim ni duznima.

      1. Gde si Miki, megagiga spineru, nego gde si zavrsio kurs, kod Kandicke ili Biserko ili je u pitanju Sigurimi skola?

  9. Haradinaj je optuzen od strane suda u Hagu….uradio je jedino moguce podneo ostavku i odlazi…nasi opruzenici krili su se godinama po sumama i gorama…neka deca su gubila glave zbog njih?

  10. Gospođo Kandić, koliko dokumenata (o zločinima OVK) je FHP poslao sudu u Hagu?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.