Ambasada SAD: Grenel nosi poruku predsednika SAD da narod Srbije i Kosova želi mir

Ostavite komentar


  1. Znači, predsednik SAD bole od nas zna da narod Srbije i Kosova (kao da Kosovo nije Srbija) žele mir i šalje nekoga da nam to saopšti. BZVZ…

    1. @Ja /// Koliku zakonodavnu,sudsku i izvršnu vlast vrši R.Srbija na Kosovu? Eto,toliko je Kosovo Srbija,realno i egzaktno! I to treba neko sa strane da vam saopšti pošto ste,očigledno,u dubokoj koliziji sa stvarnošću!

  2. Mediji se brukaju, a politicari na vlasti kriju iza takvih medija izvestavanjem o Grenelovom posredovanju u dijalogu izmedju Beograda i Pristine.
    Onoliko-koliko je bitna trilaterala u Novom Sadu jos je vaznije gostovanje Ricarda Grenela. Ali, nasi zvanicnici kao da se opiru kontaktu sa Trampovim izaslanikom. Kao da zale sto to nije Metju Palmer desna ruka ozloglasene Medlin Olbrajt, bivseg drzavnog sekretara takodje bivseg predsednik Bila Klintona.
    Malo vise postovanja za njegovu ekselenciju Ricarda Grenela, i malo manje malicioznih komentara na racun njegove orjentacije.
    Leoo je covek rekao.da je njegova orjentacija ka trajnom miru izmedju Srba i Albanaca, sto je super. Jos samo da to shvate i nasi politicari.
    P.s. Samo bez cenzure

Ostavite komentar


Politika

Stanković (Biramo Niš): Ako motivišemo ljude da izlaznost bude visoka naprednjaci će izgubiti Niš 10

Stanković (Biramo Niš): Ako motivišemo ljude da izlaznost bude visoka naprednjaci će izgubiti Niš

Kandidat koalicije "Biramo Niš" za gradonačelnika na lokalnim izborima Đorđe Stanković izjavio je da će Srpska napredna stranka (SNS) izgubiti vlast u tom gradu ako lista uspe da motiviše ljude tako da izlaznost bude visoka."Lista koju predstavljam je do sada najveća lista i najšira u političkom smislu. Okupili smo i levi i desni spektar političke scene u Nišu, i zato volim da naglasim da je 'Biramo Niš', u stvari unapređena verzija liste 'Srbija protiv nasilja', koja je u Nišu pre nekoliko meseci osvojila 31 odsto glasova", naveo je Stanković, u intervjuu za današnji list Nova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.