Ambasada Ukrajine: Milan Stamatović je ruski plaćenik koji se predstavlja kao srpski političar

Ostavite komentar


  1. Odavno on to radi, sećamo se dečijih „predvojničkih“ kampova na Zlatiboru ( sa ruskim instruktorima ).

  2. Rečnik nedostojan jedne ambasade. Uzgred, kada bi se izvršila bezbednosna provera političara u Srbiji, moglo bi se na prste izbrojati „čisti“.

  3. Na mnogim mestima na Zlatiboru (a i na putu prema Uzicu) je ispisan tekst “srpsko ruski blok” to nista nije slucajno !

  4. Dakle otuda ekspanzija gradnje na Zlatiboru…?? Ruska receptura, prvobitno primenjena u nasoj jugozapadnoj pokrajini-Crnoj Gori…??

  5. Nisi u Ukrajini a Zeleni dok svira klavir i jede Milove banane Ukrajina se raspada.
    Vas treba da brine vase rukovodstvo i niko drugi…vi ste takodje deo tog rezima koji svesno unistava gradjane Ukrajine.

  6. Dajte i druga imena! Pola Vlade radi za druge države. Ali i opozicije.. Dveri, Zavetnici, Dss, sve to treba zabraniti u skladu sa Ustavom, a u zatvor ko je radio protiv svoje zemlje.

  7. Mi smo mozda jedina zemlja ciji dobar deo stanovnistva otvoreno radi u interesu strane drzave. Ovo je sve milosevicev i seseljev legat unistili su nas doslovno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.