Ambasador Izraela u Srbiji: Značajna i dobra vest o preseljenju srpske ambasade u Jerusalim

Ostavite komentar


  1. Kao prvo, kako su to Izrael i izraelski ambsador zamislili da priznavanje albanske „drzave kosova“ nece uticati na odnose sa Srbijom? Naravno da hoce i to vrlo negativno. Kao drugo, bio bi to jedan izrazito glup potez da Srbija jos i nagradi Izrael preseljenjem ambasade u Jerusalim i da sebi napravi dodatnu stetu ulazenjem u sukob sa politikom EU u vezi Jerusalima i sa krsenjem UN rezolucije. Zbog cega bi to Srbija radila? Kao trece, taj „sporazum“ u Vasingtonu je pocetak kraja Vucica, nesto slicno kao sa kolegom mu Milom ciji je pad krenuo sa „zakonom o veroispovesti“.

    1. Nema sumnje da ce Vucicu doci kraj,ako ne danas sutra sigurno.Mene zivo interesuju sta ocekujete od buduce srpske vlasti u vezi Kosova?!

  2. Izraelci su pokazali svoje pravo lice kada su poslali delegaciju u Hrvatsku na „proslavu“ etnickog ciscenja Srba, ovo sa priznavanjem albanske tvorevine na Kosovu je samo dodatak. Srbija treba da gleda svoje interese a interes Srbije nije da preseli svoju ambasadu u Jerusalim.

  3. Zelimo Izraelu da joj se ovo priznanje samoproglasene albanske paradrzave na Kosovu vrati kao bumerang kada je Palestina u pitanju. Nadajmo se da ce Srbija ubuduce glasati iskljucivo u korist interesa Palestine u medjunarodnim organizacijama i naravno, ocekujemo da se to ne odrazi na „prijateljstvo“ Izraela i Srbije.

  4. Da je pameti, preselili bi ambasadu u Jerusalim i postavili natpis „Ambasada Srbije u Palestini“. Nema ljutiš – ,kako kaže izraeski ambasador.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.