Ambasador: SAD su se nadale da će Kosovo omogućiti Srbima izjašnjavanje na referendumu

Ostavite komentar

  1. Ameri su krivi sto Kosova nikoga ne ferma jer ima podrsku kvinte (zapada)i sad im kao zao. Nisu pitali kurtija kako je to on glasao u drugoj drzavi Aljbaniji.

Ostavite komentar

Politika

Šapić predlaže „oduzimanje“ BAS-a, oko 700 radnika strahuje za budućnost 10

Porfirije je kao nijedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike: Božović o izostanku govora mržnje prema Albancima na Vidovdan

Porfirije Perić je kao ni jedan patrijarh do sada u službi Vučićeve spoljne politike. On zbog poslušnosti spolja može da radi šta hoće unutar Srbije. Takav je dogovor - ocenjuje za Danas Balša Božović, predsedavajući Izvršnog odbora Regionalne akademije za razvoj demokratije, odgovarajući na pitanje da li je SPC, kao i do sada, izlazila u susret ciljevima koje aktuelni režimi i vlast želi da postigne, bilo oni i od strane istog aktuelnog režima koji naglo menja kurs - od propagiranja mržnje prema kosovskim Albancima, do pomirljivog tona.

Naslovna strana

29. jun 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.