Ambasador Ukrajine: Ostajem pri stavu da je Kosovo Srbija, a Krim Ukrajina

Novi “Intervju na mreži” lista Danas - Oleksandr Aleksandrovič

Ostavite komentar


    1. Valjda je Kosovo proglasilo nezavisnost prije 2014, nije priznala zbog solidarnosti sa srpskim narodom,a srpski narod bi sutra priznao Krim kao dio Rusije al ne moze da bude prva i jedina koja ce to da uradi.
      Kakva politika takva i drzava,takav i narod!

    1. Po padu ovog režima ću od ljudi kao što si ti tražiti da iskijaju kako znaju i umeju osamsto miliona evra koje smo kao država izgubili pri prodaji NIS-a Rusima.

Ostavite komentar


Politika

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad 9

Stefanović: Vučić možda vrati i dečji rad

Umesto čestitke, radnici Srbije su za Prvi maj od Aleksandra Vučića dobili obećanje da nikada neće smanjiti radnu nedelju na sedam sati, čemu teži ceo svet, uključujući i Crnu Goru, koju je uvredio da su neradnici, izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, reagujući na izjavu predsednika Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.