Ambasadori SB UN o vojsci Kosova: Postoji opasnost od obnavljanja neprijateljstva

Ostavite komentar


  1. Pazi pravne logike, što nepiše dozvoljeno je po zapadnim zemljama , mislim sad ste pravno sami sebe pljunuli u lice , znači Srbi mogu da naprave paralelan sistem, vojsku, vladu, strane predstavnike i da se predstave u svetu sa Kosovo* i da osvoje celu skupštinu i Kosovo ako su jači….kako brzo sebe anulira ste ?

  2. U R1244 jasno pise da je jedina vojska koja ima pravo da bude na Kosovu KFOR, svaka druga vojska, pa tako i ova samoproglasena albanska je ILEGALNA i treba da se eliminise. Zapanjuje licemerje Amerikanaca i V. Britanije, arogantnost ali i kratkovidost. Zapanjuje da oni kojima su inace puna usta suplje price o vrednostima, demokratiji, pravu, na ovakav nacin krse R1244, medjunarodno pravo i to zbog cega? Tamo neke naci-mafijaske albanske paradrzave?

  3. nisam mogao da verujem kada je pričao na srpskom onih par rečenica. i ovu situaciju kada treba da se podredi interesima zemlje on koristi za jeftin marketing i dizanje rejtinga preko leđa srba sa kosovo. gadi mi se !

  4. Kada je došlo do pomirenja? Kada su obnovljena srpska groblja? Od kada srbi sa KIM mogu neometano da obilaze srpske crkve i manastire tokom velikih praznika? Kada su srbima izgrađene popaljene kuće i oslobođene uzurpirane kuće? Šta je bilo sa istragom u vezi Žute kuće? Pronađeni su kupci srpskih organa i sankcionisani?…

  5. Dragi srpski vlastodrsci budite iskreni pa svom narodu recite da je sinocna sednica Saveta bezbednosti UN cist promasaj. Zato sto je izostalo PREDSEDNICKO SAOPSTENJE.
    A, to znaci da kljucni svetski faktori, zemlje KVINTE nisu saglasne oko kljucne teme sednice DA LI SU ALBANCI NA KIM PREKRSILI REZOLUCIJU 1244 SB U formiranjem vojske Kosova.Ali, vama politiku vodi kvazi profesor Vojjislav Seselj, cijje ovo predlog bio od uvodjenja Takse od 100 odsto, a koji ne razlikuje silu od civilizovanih argumenata pa se gotovo uvek ispomaze lazima.
    I zato VI radite bez ikakvih pozitivnih REZULTATA. Za to u politici postoji mehanizam koji se zove pozivanje na POLITICKU ODGOVORNOST, jer nas ne zanima gde ste i koliko puta bili i s kojim ste se Vasim „prijateljem“ videli, vec koliko ste para, eura i dolara potrosili na te vase bezvezne izlete.
    Ili nam namerno pricate bajke da bi ste sakrili neko delo koje nam je nanelo trajne stete.
    Podsecanja radi BRAJAN HOJT JI, bivsi zamenik, pomocnika drzavnog sekretara na jednom beogradskom skupu izjavio je obracajuuci se srpskim domacinima:
    -Mi smo se jos 2011. godine sve dogovorili da Kosovo dobije vojsku.
    Nama samo ostaje da nagadjamo s kim se to Hojt Ji dogovorio iz Srbije da pokrajina Kim dobije Vojsku. A time bi mogao da se pozabavi i Specijalni tuzilac, jer se radi o veleizdajnickom dogovoru. Kao sto bi isti taj tuzilac trebalo da se pozabavi i postupcima celnika aktuelne vlasti, jer sto bi Sekspir rekao ima nesto trulo u drzavi danaskoj.

  6. ,,Ozdravljenje,,vecine ovih koji pisu komentare mora da ceka jos dugo vremena.To da je Kosovo srpska zemlja okacite macki o rep.Silom ste je osvajali,silom ste je napustili,zrtva albanski zivalj,dok ono malo srba koje se zateklo kolateralna steta.Od 1912 god.pa do 1998 god.na Kosovo nije bilo vojske.Ono sto je bilo,to su bile grupe kacaka,koje nisu dali mira okupacionim snagama.E sad da znate,bice vojske i to sa oficirima skolovanim po USA,GB,D,Hr i Turskoj.Necete moci vise kao ovce da nas terate iz svojih kuca,pa pravac Albanija ili bilo gde.Do sada niste trebali da brojite 1,2,3…e sad cete morati.

  7. Steta sto vise nema tenkova iz 90 tih pa da vi pokazete svijetu sta su ljudska prava a sto se tice organa samo ste …….

  8. Tačijeva suflerka mu je dala svoj govor koji je već iznosila, a toliko laži je napisala sa ciljem da dobiju na sažaljenje. 20 000 laži, a ne silovane žene, jer srbin sa albankom nikada neće da ima bilo šta. I samo se Milošević pominjao u izlaganju, a o njihovim zločinima, silovanjima, sakaćenja i vađenja organa srba, ništa. Američki sponzori i njihovi poltroni gledaju samo svoj interes, a ne poštuju ih, jer je Kosovo postalo američka kolonija sa bazama. Američki, engleski i kuvajtski predstavnici, izrekli su laž da „rezolucija 1244 dozvoljava formiranje vojske“.

  9. Vojska kosova nikome dobro ne može doneti osim amerikancima da šire svoj uticaj i ostvaruju interese.

  10. Trazim novinu u Srbiju koja govori istinu i ne laze svoj narod. Molim vas javi te se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.