Američka senatorka zatražila hapšenje Radoičića posle sastanaka sa Vučićem i Kurtijem

Ostavite komentar


  1. Ameri bolje da gledaju svija posla jer imaju invaziju siromasnih na jugu koju je omogućio bajden i ekipa da im ilegalci danas budu verni biraci sutra.

  2. U, pa daj onda prvo spisak zahteva sa nase strane – povlacenje amercike vojske sa Kosova, povlacenje priznanja Kosova, isplata odstete za bombardovanje 1999. i isplata nadoknade za ometanje koriscenja nacionalnih dobara na KiM, da se procesuiraju odgovorni za masakre civila poput bacanje kasetne bombe na trudnicu na pijaci u Nisu…

  3. Tama nposla da AV dozvoli hapšenje od njega promovisanog „novog Obilića“ -Radoičića, a on, kao npr. i Velja „Nevolja“ počne da priča da je upad amatera-„komandosa“ na Kosmet, uz namerno mešanje srpskog manastira u napad, kako bi Albanci imali „dokaz“ da se oružje švercuje preko crkve, ako AV nije organizovao, onda je znao za pripremu napada! Pre će poslati Radoičića npr. na duži boravak u Rusiju -samo da zapad ne sazna istinu o naredbi za napad, o snabdevanju oružjem, opremom itd. nego da ga uhapsi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.