Američki senatori: Potrebne žrtve obe strane kako bi se normalizovale odnosi Kosova i Srbije

Ostavite komentar


  1. Srbija moze da uspjeva i da ima stabilnost gospodarsku i ekonomsku saradnju na Balkanu. A zato treba BALKAN BLOK.

    1. Balkan Blok se nekad zvao Jugoslavija – koja je unistena agresijom Veliko- Serbske Nacionalisticke politike…nikada vishe nece na Balkanu biti blokova u kome je jedna od cigala Serbija koja ne igra fer plej u timu, vec za sebe zeli primat i da nad drugima komanduje…Qiao Amore – nikad vishe.

  2. A zasto obe strane treba da zrtvuju? Kosovski Albanci, kao uostalom i drugi narodi bivshe Jugoslavije, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Sandzaklije, Crnogorci ( u starijoj historiji), Makedonci ( uplitanje u njihove poslove) dovoljno su i previshe bile zrtve Veliko Serbske – Nebeske agresije, koja i dalje traje u uvijenom formatu i na agresivan nacin trazi primat na ovom terenu _ Balkanu???
    Ne! samo Serbija treba da bude kaznjena da ne bi vishe nikada nasrtala na druge nacije, manjine i narodnosti Balkana. Stavljajuci zrtvu _ KOSOVSKI NAROD i agresora – SERBIJU u isti kosh, nagradjuje se zlocin…
    Nikada vise zajedno – samo uz duzno postovanje svako na svoju stranu u svoju kucu sa svojim jezikom i kulturom. Cist racun – duga ljubav!

    1. @Marko Kraljevichi

      Vama Albancima bas ispraju te mozgove? Trebao si da ubacis jos i deo o „ilirskom poreklu“ i da zaokruzis tu vec tako izlizanu veljikoaljbansku naci-narcis-mitomansku recitaciju. I da, jedino sto si u pravu, svako na svoju stranu, vi u vasu Albaniju a Srbiju ciji deo je i Kosovo, Makedoniju, Grcku i Crnu Goru da OSTAVITE NA MIRU. I uzivancija.

      1. Druze u pravu si: „Sto dalje- to bolje“, dosta je bilo…A sto se tice Ilirskog porekla zao mi je sto nisi imao od koga da naucish istoriju sveta i kako se ko naseljavao i gde, a ko je vec bio tu gde je bio…ako te istina interesuje potrudi se da otvorish svoje vidjenje zivota (imash brate mili google, ne treba da putujesh u biblioteku), i sveta van tog malog kruga u kome zivish i gde te svakodnevno truju lazima…ziv mi bio druze nadam se bog ce ti pomoci da progledash.
        Albanski narod je autothoni narod na ogromnoj teritoriji, nema u tome nishta loshe ako ih ne mrzish i ne zelish im zlo. Serbsko pleme je doshljacko na ovaj prostor ukljucujuci Kosovo, Crnu Goru, itd…nema ni u tome nishta loshe, prihvaceni su bili, jesu i bice -dok nemaju zle namere…“Zivi i pusti druge da zive druze jer ovaj zivot je mnogo kratak“. Tung!

    2. He he he.
      Kosovski narod…mislite albanski narod naseljen na Kosmet iz Albanije?
      Pa ko je izgradio celokupnu infrastrukturu na Kosmetu?
      He he he.
      Polako, vremena se menjaju.

  3. Kroz vekove srpska drzava je smanjivana. Teritorije su joj oduzimane i otimane. Sve to pod patronatom da su srbi agresori. Moga su to srbi proterali kome su bila sta uzeli i oteli. Koliko jos srba treba da bude ubijeno da bi necija volja bila zadovoljena. Koji kosovski narod. Sta izmisljate budalastine. Oni sami za sebe kasu Šćip. Kada pitaju pitaju morveš šćip. Oni imaju svoju drzavu pa neka idu tamo odakle su dosli. Srbi su im.ukazali gostoprimstvo oni su to zloupotrebili. I trebaju zrtve na.obe strane. Sta treba. Srbi da priznaju nepostojecu drzavu i da im damo twritoriju. Sta oni treba da urade. Da priznaju Srbiju. Koja smejurija. Pa imali su Briselski sporazum i nisu napisali 6 godina da se formita srpska zajednica. Prema tome ocigkedno da srbija treba da bude zrzrtva. Moze da se priznaju alu kako. Povucena granica a ostatak kad isplate u gotovini novac j da onda stavimo tacku. Koliko ih ima u EU ali ne smeju da zucnu. Kada ih Ameri toliko vole neka ih vode tamo pa nek im daju drzavu. Prvo sta je sa rezolucijom 1244 koju su priznale sve drzave. To niko.ne.pominje. ako se kinezi nisu odrekli svoje teritorije sve ima svoju cenu. Srbija moze da pidnese zrtvu. Isplatis u kesu i da zavrsimo onda jednom za svagda.

  4. Porazili su nas ratom, zatrovali radioaktivnim bombama, okupirali nam teritoriju, napravili bazu. I sad šalju debile od senatora da nam kažu da treba da se prinese još neka žrtva a sve u cilju da Srbija shvati da je poražena i da se raduje tom porazu a oni će nam onda valjda oprostiti što su nas pobili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.