Amfilohije proklinje: Ko srušio krstionicu, dabogda časni krst njega i njegovo potomstvo uništio

Ostavite komentar


  1. Veoma ,,Hriscanska“ poruka od Amfilohija. A sta drugo od njega mozete da cujete? Gospod Isus je reko da blagosijamo nase nepriljateje a sta radi ovaj u Njegovo ime da Bog sacuva.

  2. Pukovnik Amfilohije se poziva na Casni krst i Boga,a ima 1000 grehova ! Nistarija antiljudska.

  3. Ovaj je pre za KKK nego za SPC. Fali mu samo belo odelo sa kapuljačom.

  4. Ko drugome jamu kopa sam u nju upada. Nadamo se da će i ovaj antihrist Amfilohije, postavljen od državne bezbednosti da laje i manipuliše, poput vučićevog patrijarha Irineja, još jednog izroda srpskog naroda, jednom odgovarati za huškanje na rat i pljačku.

  5. Vaše episkopstvo da li će te prokleti današnje potomke komunista, ajde de komunoradikala, koji u Srbiji oteše od naroda sve što se oteti može i žele još i još…Ova familija je mnogo zla nanela srpskom narodu i građanima Srbije i pitanje svih pitanja je kada će crkva o tome iskreno i pošteno da progovori…ili ste i vi deo te familije pa o svojima mukajet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.