Ana Brnabić: Jedino što Aljbin Kurti želi je etničko čišćenje

Ostavite komentar


  1. Pažljivo sam gledao ovu fotografiju Ane bla-bla-truć i setio se šta se na jednom okruglom stolu pre 30 godina zapitao Bogoljub Šijaković: „Da li je lik odraz ličnosti, ili je ličnost odraz lika“. Ko razume – shvatiće…

  2. A jedino sto Srbija zeli je rat i sirenje mrznje prema Albancima. Kao i Rusi sto rade, konstantno ispiranje o etnickom ciscenju, sirenje mrznje pa rat. Ko je odbio izbore? Ovoliko trulu, bolesnu, lazljivu vlast, rstnohuskacku vlast nismo imali ni devedesetih. Da bi zastitili mafiju zapocece rat. Kod lobotomiranog naroda ce vam prica o desavanjima na KiM i proci ali prema zapadu nece. Nego jel osudila napad na albansku porodicu u Medvedji u kojem su ucestvovala i deca policajaca?

  3. Mogla bi ova nasa malo da koristi i svoje „super pametne“ savetnice da ne lupeta, mada sa njihovim savetima ko zna.
    Resi problem, nemoj da ga pravis. Alo, ti si premijerka. Alo bre

  4. Ponavljate jednu te istu rečenicu već čitavu Deceniju.Zar vam nije dosadilo to vise?Do sada su i majmuni to zapamtili,ima li šta novo od vucka i anci?Takvi hostapleri,ulicari I fukare kad počnu da se bave politikom onda jadan narod.

  5. Pa živo biće,jel ti čuješ sebe?To u Banjskoj nije bilo snimanje filma pa da imaš sve dokumentovano.To se vodila borba između državnih organa i kriminalne bande poslate od tvoga šefa kriminalca,radoicicevog prijatelja!
    Dobro shvatio sam da je tebi teško objasniti,jer tvoja pamet i nueta nisu baš na istom nivou.Zato ti je najpametnije da otvaras usta samo kad jedes.

  6. A sto mislis ti kad srpska vojska ubijala 1400 deca starije od 2 nedelje pa do 10 godina a za tim ubijao jos 16000 neduzne civile vise od 1000 lice su spaljene na raznim mestima das izgubite trag, pa hiljade i hiljade su skrivene po Serbiji oni su bili kuci neduzni najvise od njih su bili deca postavljeni na hladnjacama i izbaceni na dunav oni nisu napravili nikakav terorizam. svi su bili neduzni civili pored svojih porodica i na svojim kucama. Svi su bili ubijeni iz blizine. A danas te boli serce za tri ubice , teroristi koji su dosli na Kosovu sa tvojom pomoc i tvog sefa Vucica da ubije ponovo nevine ljudi pecevsi od Vojvodanski pilgrima na manastir zajedno sa popom pa posle da jure po albanski narod. E pa neces vise ni ti ni vucic ni vasi teroristi nikad da ga ubijate nikoga na svetu. Neces vise ni da ukusis ni da mirises albanski krv dosta je bilo, sad smo sposobni da ga branimo ceo nasu domovinu. Vi sad mozete da ga ubijte jedan drugog za zlocine koje ste napravili u toku 12 godine vaseg diktatorialskog rezima sirom serbije pa i sirom srpskog naroda. Ovo je vam kraj. Cetnicka brigada ne vrh Serbije uz pomoc Rusije i vasih kriminala ce da padne iz vrha. Docice bolji dani za svih ali bez vas. Sunce je vec izasao na horizont.

  7. Opste je poznato da u Srbiji „optuzeni imaju pravo da se brane LAZIMA“ a Srbija je „optuzena da stoji iza ovog „tragicnog dogadjaja“ u Banjskoj !
    Kad se „Velja Nevolja“ moze braniti LAZIMA valjda moze i Vlast Srbije !

  8. Ana Brnabić: Jedino što Aljbin Kurti želi je etničko čišćenje
    Komentar: Premijerka SRB model 2006 (to jest, nastala kao zasebni entitet tek 2006, dok Kosovo jos 1999), po sebi prepoznaje druge, e druge nisu bas kao nje, papagajke, klimoglavke, obezglavjena politickarka, kojoj je dovoljno Vucicev mozak. Tuzno i jadno…

  9. Ako su tvrdnje Ane Brnabić i velikog broja „srpskih visokih zvaničnika“ tačne da je Aljbin Kurti „srbomrzac“ u šta ja lično ne verujem, najlogičnije objašnjenje bilo bi da je „zamrznuo Srbe“ upravo zbog „Ane Brnabić i velikog broja „srpskih visokih zvaničnika“ koje ni „vecina Srba u Srbiji vise ne moze ni očima da vidi“ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.