Ana Brnabić: Neki komentari Evropske komisije “previše paušalni”

Ostavite komentar


  1. Sta tacno na vasem jeziku znaci rec „pausalan“? Uopste i u ovom kontekstu? Kad smo kod teskih pitanja – gde i kada se tacno diplomirali, na kom fakultetu kog univerziteta, koje zvanje time stekli, gde i kada ste u Srbiji nostrifikovali svoju stranu „diplomu“?
    Koliko tacno imate drzavljanstava i pasosa i od kada tacno?
    Molimo detaljne odgovore, i prilozene originale dokumenata ili overene kopije.
    Hvala, unapred,
    Zahvalno gradjanstvo

      1. DA LI – to se pise odvojeno, a ne „dali“. Na kraju upitne recenice ide znak pitanja (?), a ne tacka. I da, jesam

  2. Recimo oko onoga da nijedan kritičar vlasti ne može da dođe na televiziju sa nacionalnom pokrivenošću, ja mislim da EU treba da navede konkretne primere i onda će se videti da ni sama EU ne može da se seti kada je neki opozicioni političar bio na televiziji i zato da ćute o tome kad nemaju pojma. Eto, ja bih im tako odbrusio, onako kao pravi ljutiti fikus.

    1. Kada bi propala EU, paušalnom premijeru-fikusu polupismenom a maksimalno bezobraznom, treba li bi godinama da se bave našom nedođijom? Pa opet bahatom fokusu i to ne bi bilo dovoljno jer on/ona živi u virtualnom svetu, lišen/a za osećaj sa stvarnošću???

  3. Ne možete vi da odredite paušalnost jer vi težite ka EU a ne EU ka Srbiji.
    Razumite da vi trčite a oni čekaju u cilj.

  4. Ko kaže da Anči nije napredovala kao rukovodilac? Ona do skoro nije znala ni značenje reči „paušalno“, a vidite je sada kako vešto barata izrazima.

  5. Mi imamo tu nesrecu da nam simulakrumi ljudkih bica trpaju svoje izlucevine u vidno i slusno polje, pa samim tim i u subjektivnu percepciju. To vodi u razna dusevna oboljenja. Ko to ne shvata neka pokusa da shvati uz pomoc onih koji to shvataju. Molio bih bez cenzure .

  6. Jasno je da su ocene EU paušalne. Ko bi to bolje znao od ove vlasti, čije su sve izjave upravo takve… paušalne.

  7. Ova osoba ne bi mogla u normalnoj drzavi da bude ni predsednik kucnog saveta. Pored toga sto ima primitivne manire i pokvarenost koju ni jedna skala ne moze da izmeri, i veoma je losa glumica. Njeni govori nisu ni na nivou ulicara daleko su ispod.

  8. Znate li šta znači paušalno“velika premijerko“imate problema sa izgovaranjem prosto proširenih rečenica na televiziji, ali odgovarate tako obrazovana onom vašem šefu, koji može da radi posao premijera i sve ostale poslove za koje se zna i to iako nesme po Ustavu Srbije da radi ono što mu ne piše u Ustavu Srbije koje su njegove nadležnosti….

  9. a ne rece Ana, da nije to EU protiv Vučića? Možda je iza svega Djilas.

  10. Najsramotnija osoba u istoriji Srbije ima smelosti da govori u ime Srba. Takvo poniženje Srbi nisu doživeli, ali će preživeti još nekoliko godina ove kriminalne ujdurme. Nadam se da će ova gnusoba završiti bar godinu dana u Gvantanamu.

  11. Eeeee,vidiš oni koji završe neke,ko zna gde i kakve kurseve, jasne primedbe procenjuju kao paušalne ocene.Za one koji su završili redovne fakultete (državne) sve je jasno,kao što si nam i ti jasna.

  12. Kako može „paušalna“ predsednica vlade da dake bilo kakve komentare. Može, može, samo u Srbiji.

Ostavite komentar


Politika

Brnabić u Valjevu ponovo pozvala opoziciju na dogovor o izbornim uslovima 10

Brnabić u Valjevu ponovo pozvala opoziciju na dogovor o izbornim uslovima

Potpuno i otvoreno pozivam sve predstavnike u Skupštini da razgovaraju o temama koje se tiču izbornih uslova ali u "normalnoj atmosferi u kojoj možemo da se složimo da se ne slažemo", i čini nam se da oko implementacije ODIHR preporuka svakako imamo konsenzus, izjavila je danas u poseti Valjevu predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.